IT-palvelut

Miten toimin, jos opiskelijan nimeä ei löydy Examista?

Henkilökohtaisessa ja kypsyysnäyte -tentissä tentaattorin tulee määritellä tentti luodessaan, kuka voi päästä tenttimään. Opiskelija löytää tentin Examissa tentin tiedot suoraan työpöydältään kirjautuessaan Examiin.
  •  Miksi en löydä opiskelijan nimeä haku-toiminnolla?
    Jos et löydä haulla opiskelijan nimeä, hän ei ole todennäköisesti vielä kirjautunut kertaakaan Examiin tunnuksen luomiseksi (eli Examiin syntyy tunnus kertakirjautumisella). Voit lisätä opiskelijan tenttiin kirjoittamalla opiskelijan virallisen JY:n sähköpostiosoitteen (student.jyu.fi):

Ei-kirjautuneille-opiskelijolle tentti

Opiskelijoille lähetetään sähköpostitse tieto, kun tentti on julkaistu.

• Mistä tunnistan oikean samannimisen opiskelijan?
    Kun luot henkilökohtaista tenttiä tai kypsyysnäytettä, pyydä opiskelijalta opiskelijanumero, joka on opiskelijakortissa. Näet Examissa opiskelijan tiedoissa nimen ja opiskelijanumeron
    Jos sinulla on pääsy ROTIin tai Korppiin, numero löytyy myös sieltä opiskelijan tiedoista.