Kuinka toimia, jos profiilitila ylittyy?

Profiilitila ylittynyt - mikä avuksi?

« Takaisin sisällysluetteloon

Jos profiiliquotasi on ylittynyt, et voi kirjautua ulos ennenkuin ongelma on korjattu. Jos ylität profiilitilan (25 MB), saat ruudullesi 10 minuutin välein ilmoituksen:

Windows 7

a) Ota yhteys lähitukeen

TAI

b) (HUOM! Vain edistyneille käyttäjille!) Tyhjennä profiilitilaa itse seuraavasti:

Profiilitilaa kuluttavien tiedostojen listauksen näet kun tuplaklikkaat oikeassa alareunassa näkyvää painiketta:

Tiedostot löydät polusta:

C:\Users\käyttäjätunnus\AppData\

HUOM: Kirjoita polku explorer-ikkunan osoiteriville, sillä AppData-kansio on oletuksena piilossa etkä näe sitä normaalisti!

HUOM: Profiilin omatoimisessa muokkaamisessa kannattaa olla varovainen! Asiantuntematon tiedostojen poistaminen profiilista voi estää ohjelmien toiminnan kokonaan tai haitata niiden toimintaa.