Miten saan selville koneen nimen vikailmoitusta varten?

Miten saan selville tietokoneen nimen vikailmoitusta varten?

« Takaisin sisällysluetteloon

Nimen saat selville seuraavasti:

Avaa Käynnistä-valikosta (Start) Ohjauspaneeli (Control Panel), joka löytyy Asetukset-kohdan (Settings) alta tai suoraan käynnistä-valikosta.

Avaa sieltä tuplaklikkaamalla System (Järjestelmä).

Avaa Computer name -välilehti (Tietokoneen nimi).

Lue kohdasta Full computer name (Tietokoneen koko nimi).

Tietokoneen nimen saat tarvittaessa selville myös seuraavilla tavoilla:

• Paina Alt-Ctrl-Delete, valitse Change password ja avaa valintalista Log on to. Merkinnällä This computer kerrotaan työasemasi nimi.
  • Avaa Komentokehote (Command Prompt) valitsemalla Käynnistä-valikosta (Start) kohta Suorita (Run) ja kirjoita avautuvaan ikkunaan cmd. Kilkkaa ok. Anna komentokehoitteeseen komento hostname.
  • Avaa komentokehote edellä kuvattuun tapaan: Anna komentokehoitteeseen komento ipconfig /all ja lue kohta Host name.