Koneellani ei ole Word-, PowerPoint- tai Excel-ohjelmaa. Miten voin avata tiedostot?

Minulla ei ole koneellani MS Office-toimisto-ohjelmia. Mistä voin ladata Viewer-ohjelmat, jotta voin tarkastella ko. ohjelmilla tehtyjä tiedostoja?

« Takaisin sisällysluetteloon

Viewer-ohjelmillla voit tarkastella MS Office-tiedoston sisältöä, tulostaa sen ja kopioida sitä toiseen ohjelmaan

Word -tekstinkäsittely:

MS Word Viewer

Excel -taulukkolaskenta:

MS Excel Viewer

PowerPoint -esitysgrafiikka:

MS Powerpoint Viewer

Vaihtoehtoisesti:

Vaihtoehtoisesti voi myös käyttää muita ohjelmia, kuten OpenOfficea tai nettiselaimessa toimivaa Google Docsia

• Open Office on ilmainen, suosittu ja monipuolinen toimisto-ohjelmistopaketti
  • Google Docs toimii nettiselaimessa ja mahdollistaa mm. usean ihmisen yhtäaikaisen työskentelyn saman dokumentin parissa