Ruudunjako

Ruudunjako Ag D121 -luokassa

Ag D121 -luokassa on asennettuna Magic Box -langaton videoesitysjärjestelmä.

Esivaatimukset:

Videoesitysjärjestelmä vaatii toimiakseen erillisen ohjelmiston, jonka saa ladattua työasemalle suoraan videoesitysjärjestelmästä. Sinun täytyy olla liittyneenä Agoran verkkoon ja kirjoitettava selaimen osoitekenttään 130.234.162.213

• Agora open
  • JYU Staff
  • JYU Student

Videoesitysjärjestelmän saa ladattua matkapuhelimeen tai tablettiin iTunesista tai Google Play -palvelusta.

Ohjelmiston asennuksen jälkeen riittää pelkkä videoesitysjärjestelmä -ohjelman käynnistys. (Ohje: Windows, Apple, Android)

HUOM! BlackBox laitteeseen (tietokoneen vieressä kaapissa) täytyy kytkeä salin kannettavalle tietokoneelle varattu VGA-kaapeli, jotta jaettu kuva siirtyy projektorille. Kaapeli tulee irroittaa käytön jälkeen, jolloin salikoneen kuva tulee takaisin näkyviin projektorista.

Windows tietokoneella / Windows 8 tabletilla

1. Varmista, että olet oikeassa verkossa
  2. Käynnistä WPS ohjelma
  3. Syötä WPS:n osoite: 130.234.162.213
  4. Syötä WPS:n PIN-koodi (näkyy valkokankaalla)

Apple iPadilla

1. Varmista, että olet oikeassa verkossa

apple1

2. Käynnistä ohjelma

apple3

3. Syötä WPS:n osoite: 130.234.162.213

apple4

4. Syötä WPS:n PIN-koodi

apple5

5. Valitse jaettava tiedosto

apple6

Androidilla

1. Varmista, että olet oikeassa verkossa
      2. Käynnistä ohjelma ja avaa IP-osoite ikkuna.
      3. asetukset

4. Syötä WPS:n osoite: 130.234.162.213 ja PIN-koodi (löytyy valkokankaalta)
      5. osoite

6. Aloita ruudunjako haluamallasi tavalla
      7. jako