Jyväskylän yliopiston viralliset fontit omalle kotikoneelle

Jyväskylän yliopiston sisäiseen käyttöön on hankittu henkilökunnan kotikoneita varten seuraavat viralliset fontit:

Neue Helvetica® Std 55 Roman
Neue Helvetica® Std 47 Light Condensed
Palatino® Std Roman

Nämä fontit on asennettu kaikkiin yliopiston keskitetyssä ylläpidossa oleviin koneisiin, mutta ne voidaan asentaa myös henkilökunnan kotikoneeseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Jos tarvitset työkoneellesi muita versioita virallisista fonteista esimerkiksi taittotyötä varten, ota yhteyttä omaan lähitukeesi. Laajempi fonttipaketti voidaan asentaa ainoastaan työkoneeseen.

Ohjeet kotikoneelle lataamiseen:

Windows:

1. Klikkaa LATAA FONTIT -linkkiä
  2. Kirjaudu sisään omalla yliopiston tunnuksellasi
  3. Tallenna tiedosto jy_fontit.exe omalle koneellesi
  4. Pura itsepurkautuva paketti kaksoisklikkaamalla tiedostoa
  5. Asenna fontit kopioimalla ne kansioon C:\Windows\Fonts
  6. Fontit on käytettävissä, kun niitä käyttävä sovellus avataan

MacOS:

1. Klikkaa LATAA FONTIT -linkkiä
  2. Tallenna tiedosto jy_fontit_mac.zip koneellesi
  3. Pura fonttipaketti kaksoisklikkaamalla tiedostoa
  4. Kopio puretut fontit kansioon Omankiintolevynnimi -> Library -> Fonts