Miten selvittää kotihakemiston sijainti

Miten toimia jos tarvitset tiedon kotihakemistosi sijainnista.

Kotihakemistosi polun saat selville salasanapalvelun kautta osoitteesta https://salasana.jyu.fi. Kotihakemistopolun tarvitset tietoosi mm. jos haluat käyttää U-levyä kotikoneelta käsin.

Kohta kohdalta

1. Avaa selaimella osoite https://salasana.jyu.fi ja klikkaa linkkiä "Salasanan vaihto, tunnuksen tietojen päivitys
Password change service"

salasana1

2. Kirjoita yliopiston käyttäjätunnuksesi + salasanasi ja paina tämän jälkeen "Login"

salasana2

3. Ruudulle ilmestyy paljon tietoa. Kohdista katseesi Home Directory -kohdassa näkyvään tekstiin. Home Directory kohdan polku on kotihakemistosi sijainti. Polku on muotoa \\nashomeX.ad.jyu.fi\homesY\tunnus (jossa x ja y ovat numeroita)

salasana3