IT-palvelut - Ohjeet

Moodleen kirjautuminen

Kuinka kirjaudut JY:n Moodleen

JY:n Moodlen löydät osoitteesta https://moodle.jyu.fi/.

Kaikilla Jyväskylän yliopiston opiskelijoilla ja henkilökunnalla on pääsy Moodleen omalla JY:n tietoverkon käyttäjätunnuksella.

Login -kirjautumispainikkeen löydät sivun oikeasta yläkulmasta. (HUOM! Jos olet kirjautumassa puhelimella, käännä puhelin poikittain, niin saat kirjautumislinkin näkyviin.) 

Kirjautumispainikkeen sijainti

 

Kirjautumiseen on kolme vaihtoehtoa: 

  • korkeakouluissa opiskelevat tai työskentelevät: 
  1. Kirjaudu  JY:n tunnuksella

    tai

  2. jos kirjaudut toisen korkeakoulun tunnuksella: valitse HAKA-kirjautuminen 

  3. * Kirjaudu sisäisellä tunnuksella (=  vain jos sinulla EI ole korkeakoulun tunnuksia, sinulle voidaan kurssialueen opettajan pyynnöstä luoda ns. sisäinen tunnus; käytetään usein jos kurssialueelle halutaan kutsua esim. vierailija julkiselta sektorilta tai yritysmaailmasta)

Moodlen kirjautumisvaihtoehdot


Huom. Jos nimesi muuttuu tai nimi on väärin Moodlessa: JY:n tunnuksella kirjautuvan käyttäjän nimitietoja EI voi itse muuttaa Moodlessa eikä näitä tietoja voi myöskään Moodle-tuki päivittää. Tiedot tulevat Moodleen yliopiston käyttäjätietojärjestelmästä eli nimenmuutos täytyy ilmoittaa ITP:n Palvelupisteelle, palvelupiste@jyu.fi. Kun nimenmuutos pääjärjestelmään on tehty, päivittyy nimitieto Moodleen seuraavan kirjautumisen yhteydessä. Sähköpostiosoitteen käyttäjä voi itse vaihtaa Moodlen käyttäjätiedoissa. HUOM! Korpista ei mikään käyttäjätieto päivity Moodleen!