Moodlesta pikaohjeita

Ulkoasu

Osio kerrallaan

• Voit näyttää kaikki osiot yhdellä sivulla (=> jos paljon sisältöä, vieritettävästä sivusta tulee pitkä...)
  • ... tai voit näyttää osion kerrallaan:
  1. Valitse Asetukset-lohkosta  Muokkaa asetuksia.
  2. Kurssiformaatti -kohdassa oletusvaihtoehtona on "Näytä kaikki osiot yhdellä sivulla".
  3. Valitse pudotusvalikosta: "Näytä kukin osio omalla sivullaan".

Näytä kukin osio 1

Materiaalien kopioiminen toiseen työtilaan

• Tuo / Import -toiminnolla saat kyseiselle kurssille tuotua muilta omilta kursseiltasi materiaalia.
  1. Asetukset -lohkosta valitse Tuo. Valitse ensin kurssi, josta tuodaan materiaaleja ja klikkaa Jatka-painiketta:

Materiaalien tuonti toisesta työtilasta 1

2. Valitse, mitä haluat tuoda (esim. aktiviteetit):

Materiaalien tuonti toisesta työtilasta 2

3.  Valitse, mitkä aktiviteetit haluat kopioida.

Materiaalien tuonti toisesta työtilasta 3

4. Varmistus ja katselu (saat yhteenvedon valitsemistasi aktiviteeteista).

5. Suorita tuonti.

6. Valmis: klikkaa Siirry työtilaan.