Office 365 tilin aktivointi

Office 365 tilin aktivoiminen

Henkilökunta ja tutkinto-opiskelijat: Saat Office 365 tilin käyttöösi aktivoimalla palvelun salasana.jyu.fi palvelussa ja sen jälkeen kirjautumalla Office 365 palveluun Jy:n käyttäjätunnuksella.

• Aktivoi palvelu painamalla nappia "Create Office 365 Account"

• Lue vielä käyttöehdot ja tietosuojakäytänteet

• Ota palvelu käyttöösi kirjoittamalla Jy:n tunnuksesi salasana

• Syötä kenttään JY:n käyttäjätunnuksesi organisaatiopäätteellä, eli lisää @jyu.fi (käyttäjätunnus@jyu.fi - esim. mameikal@jyu.fi). Syötä tunnukseen liittyvä salasana ja kirjaudu sisään.

• Käytössäsi on Office online (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) ja Yammer.

O365 sovelluksia