Putty-ohje

Miten Putty-suorakäyttöohjelmaa käytetään?

Esitiedot

Voit ladata Puttyn täältä.

Aktivoi unix-käytön mahdollisuus salasana.jyu.fi-palvelussa.

Kohta kohdalta

Yhdistä palvelimelle jalava.cc.jyu.fi tai halava.cc.jyu.fi.

Kirjaudu sisään yliopiston käyttäjätunnuksella ja salasanallasi.

Yhdistä etäkäyttökoneeseen

Muodostettuasi yhteyden etäkoneeseen voit antaa unix-komentoja. Opastusta etäkäyttöön ja unix-komentoihin löytyy Tietotekniikanlaitoksen itseopiskelumateriaalista Sormet unixiin.

Jos tarkoituksesi on siirtää tiedostoja kotikoneen ja u-levyn välillä, suosittelemme siihen WinSCP-tiedonsiirto-ohjelmaa.