Haluan varata kokoukselle tiettyn salin. Milloin se on vapaa?

Haluat pitää kokouksen esim. T405:ssa tai T115:ssa. Milloin ne olisivat vapaana? Tässä ohjeet kuinka saat katsottua varaustilanteen ja tehtyä salivarauspyynnön Korpissa.
  1. Mene Korppiin ja kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla kuin tietokoneellekin.
  2. Valitse vasemmalta Salivaraukset -> Lukujärjestykset
  3. Laita hakuehdoksi haluamasi sali (esim. T405 tai T115).
  4. Klikkaa Hae-painiketta. Saat näkyviin hakuehtoa vastaavat salit.
  5. Laita ruksi haluamasi salin kohdalle.
  6. Klikkaa painiketta Näytä viikkolukujärjestys valituista. Saat näkyville kyseisen tilan varaukset.

Tilan varaaminen

Jos haluat varata tilan kyseisestä salista, toimi seuraavalla tavalla (etsi ensin oikea sali edellä olevien ohjeiden mukaan):

1. Mene oikean päivän ja ajan kohdalle ja klikkaa hiiren vasemmalla kerran +-merkkiä.
  2. Valitse seuraavaksi tapahtuman tyyppi
  • Jos varaat itsellesi, omaan kokoukseesi tilaa, laita pallukka ensimmäiseen kohtaan Henkilökohtainen tapahtuma. Et siis ole varaamassa tilaa kellekään muulle.
  • Jos varaat tilaa jollekulle muulle, laita pallukka kohtaan Tapahtuma toiselle henkilölle.
  • Klikkaa Seuraava-painiketta.
  • Jos olet tekemässä tilavarausta jollekulle muulle, saat nyt erilaisen näytön. Jos teet varausta itsellesi, siirry kohtaan 7.
    • Kirjoita kenttään sen ihmisen nimi (sukunimi etunimi), jolle varausta teet.
    • Klikkaa Hae.
    • Valitse pallukalla oikea henkilö ja klikkaa Seuraava-painiketta.
  • Anna tapahtumalle kuvaus (kuvas näkyy salin lukujärjestyksessä) ja kellonaika.
  • Klikkaa alhaalta Seuraava.
  • Saat listan vapaista saleista tuolle ajankohdalle.
    • Näet salin tarkemmat tiedot klikkaamalla salin nimeä.
    • Suluissa salin nimen perässä on salin koko paikkoina.
  • Laita pallukka sen salin kohdalle, jonka haluat varata.
  • Klikkaa alhaalta Seuraava.
  • Tarkista, että varauksen tiedot ovat oikein.
  • Klikkaa alhaalta Luo tapahtuma ja tee salivaraus.
  • Kirjaudu ulos Korpista klikkaamalla yläreunasta Poistu-painiketta.
  • Jokaisella salilla on hyväksyjä, joka hyväksyy varauksesi. Saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Huom! Jos saat sähköpostin että varauksesi on peruttu (eli et pystykään varamaan kyseistä tilaa tuoksi ajaksi), tulee sinun itse etsiä uusi sali.