JY Yammeriin kirjautuminen

Kuinka kirjaudun JY Yammeriin

HUOM! Jy:n käyttäjille edellytyksenä on, että olet aktivoinut Office 365 palvelun!

Kirjaudu Yammeriin - Helpoin vaihtoehto, Office 365

• Kirjaudu Jy:n tunnuksellasi osoitteessa office365.jyu.fi
  • Syötä kenttään Jy:n käyttäjätunnuksesi (esim. mameikal@jyu.fi), siihen liittyvä salasana ja kirjaudu sisään.

• Klikkaa Yammer sovelluksen painiketta. Nyt voit käyttää JY Yammeria.

O365 sovelluksia

Kirjaudu Yammeriin - vaihtoehto 2 - suoraan Yammerin kautta

• Älä kirjoita email-osoitetta - Klikkaa vain "Log in"

JY Yammer etusivu

• Syötä kenttään vain Jy:n käyttäjätunnuksesi (mameikal@jyu.fi) (ei salasanaa) ja paina "Log in".

Yammer kirjautumissivu

• Syötä Jy:n kirjautumissivulle Jy:n tunnuksesi (mameikal@jyu.fi) ja siihen liittyvä salasana ja paina "Kirjaudu sisään".

JY Yammer kirjautumissivu

Kirjaudu Yammeriin - vaihtoehto 3 (mobiililaitteella)

• Avaa mobiililaitteen Yammer-sovellus
  • Work email kohtaan Jy:n käyttäjätunnus (mameikal@jyu.fi) ja klikkaa "Log in"
  • Jy:n kirjautumissivulla syötä Jy:n tunnuksesi (mameikal@jyu.fi) ja siihen liittyvä salasana ja klikkaa "Sign in".