IT-palvelut - Ohjeet

Mobiililaitteet ja puhelimet

IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle.
Tässä osiossa…

navi.jyu.fi -kampuskartta
navi.jyu.fi näyttää kampuskartan, huonekartan ja vapaat tietokoneluokat mobiilisti!
Yliopiston langaton verkko ja RF-säteily

Aktiivitaulut

Aktiivitaulujen ohjeita ja sijainteja
Aktiivitaulujen ohjeita ja sijaintitietoja

Omat mobiililaitteet

Android ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN)
Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Androidilla (esim. Samsung, HTC, ZTE, Sony ja monen muun valmistajan mobiililaitteet)
Apple iPhone / iPad / iPod Touch ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN)
Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen iOS:llä (Apple iPhone / iPad / iPod Touch)
Huolehdi mobiililaitteesi turvallisuudesta
Neuvoja kännyköiden, tablettien ja vastaavien suojaamiseen.
Langaton paikallisverkko Nokian Symbian^3 & N9 Meego -älypuhelimilla
Langattomaan WLAN-verkkoon kirjautuminen Nokian Symbian 3 ja vanhemmilla älypuhelimilla.
Nokian Lumia (Windows Phone) -puhelimet ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN)
Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Windows Phonella (esim. Nokia Lumia)

Puhelinpalvelut

Puhelinpalvelujen ohjeet henkilökunnan vakioiduille työpuhelimille
Yliopiston puhelinpalvelujen sivustot ovat uudistuneet puhelinpalvelutoiminnan siirryttyä yliopistopalvelujen IT-palveluihin. Kesän 2011 mobiilivaihteeseen siirtymisen yhteydessä on uudistettu puhelintoimintaan liittyvä palvelusisältö ja selkeytetty palvelutoimintamallia.
Nokian Lumia (Windows Phone) -puhelimet ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN)

Tablet-laitteet

Ohjeita tablet-laitteiden käyttöön
Jyväskylän yliopiston IT-palvelut eivät tue tablettitietokoneita, mutta tässä muutama vinkki tablet-laitteiden käyttöön ja hyödyntämiseen opetuksessa.