IT-palvelut - Ohjeet

WWW-sivut

IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle.
Tässä osiossa…

Laitosten ja yksiköiden verkkosivujen rakentaminen
Verkkoviestintä Jyväskylän yliopistossa (vain henkilökunnalle).
Linkkien lyhentämispalvelu r.jyu.fi
Linkkien lyhentämispalvelu r.jyu.fi tekee www-osoitteille selkeän ja lyhyen uudelleenohjauksen. Kirjautuneena voit määrittää omien lyhytosoitteiden nimen.
navi.jyu.fi -kampuskartta
navi.jyu.fi näyttää kampuskartan, huonekartan ja vapaat tietokoneluokat mobiilisti!
RSS-syötteiden käyttäminen
Tässä oppaassa kerrotaan mitä tarkoittavat RSS-syötteet, miten niitä voidaan käyttää ja miten RSS-tekniikkaa hyödynnetään Jyväskylän yliopiston järjestelmissä.

Kotisivut

Henkilökohtaiset kotisivut
Tietopaketti opiskelijoille ja henkilökunnalle omien kotisivujen julkaisemiseksi users.jyu.fi -palvelimella.
Levykiintiöt
Tässä kerrotaan kuinka paljon opiskelijalla tai henkilökunnalla on levytilaa käytössä eri palveluissa, kuten sähköpostissa.
WWW-sivut ainejärjestöille, edustajistoille ja osakunnille (groups.jyu.fi)
Web-osoite groups.jyu.fi on tarkoitettu ylioppilaskunnan alaisuudessa toimivien yhteisöjen (ainejärjestöt, edustajistot ja osakunnat) sivustoille.

Plone

Plone-ohjeet
Ohjeita yliopiston www-sivujen päivittämiseen Plone-järjestelmällä. Henkilökunta.

WWW-selaimet

Uusi tieto ei päivity selaimeen
WWW-selain näyttää uusilla sivuilla edelleen vanhaa tietoa tai sivu näkyy oudosti. Mikä neuvoksi?
Windows tai webselain jumiutuu
Mitä tehdä jos Windows-kone tai joku ohjelma jumiutuu?