Langaton paikallisverkko (WLAN) Macintoshilla

Langattomaan paikallisverkkoon kirjautuminen Macintoshilla

1. Macintosh: Langaton verkko (WLAN / Wi-Fi) ja Mac OS X 10.9.x, 10.8.x ja 10.7.x (Mavericks, Mountain Lion, Lion) Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student ja jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Mac OS X:n versioilla 10.9.x, 10.8.x ja 10.7.x (Mavericks, Mountain Lion, Lion)
  2. Macintosh: Langaton verkko & MacOSX 10.6.x Langattomaan paikallisverkkoon kirjautuminen Macintoshilla, kun käyttöjärjestelmä on Lumileopardi 10.6.x. Ohje on laadittu järjestelmän tasolle 10.6.2.
  3. Macintosh: Langaton verkko & MacOSX 10.5.x Langattomaan paikallisverkkoon kirjautuminen Macintoshilla, kun käyttöjärjestelmä on tasoa 10.5
  4. Macintosh: Langaton verkko & MacOSX 10.3.9 - 10.4 Ohjeet Macintoshilla langattomaan verkkoon kirjautumiseksi. Ohjeet koskevat MacOSX järjestelmän tasoja 10.3.9 - 10.4.