Uuden opiskelijan tietopaketti

Tähän ohjeeseen on koottu uudelle opiskelijalle tärkeitä tietoja, linkkejä palveluihin jne.

1. Miten saan käyttäjätunnuksen? Opintoja varten tarvitset käyttöösi Jyväskylän yliopiston tietoverkon käyttäjätunnuksen.
  2. IT-palveluiden palvelupisteet Palvelupisteiden yhteystiedot
  3. Yliopiston sähköpostiosoitteen käyttöönotto Saadaksesi yliopiston sähköpostin käyttöösi, sinun on ensin vahvistettava sähköpostiosoitteesi.
  4. Pidä tietosi turvassa ja haittaohjelmat poissa Ohjeita tietojen säilyttämiseen ja tietokoneiden käyttöön.
  5. Opiskelijalle tärkeät verkkopalvelut Tähän on listattu opiskelijalle tärkeiden verkkopalvelujen osoitteita ja palvelujen kuvauksia.
  6. Tietotekniikkapalvelut Opiskelijana saat nämä tietotekniikkapalvelut käyttöösi.
  7. Tulostaminen Yliopistolla on edistyksellinen tulostus- ja kopiointijärjestelmä. Miten käytän sitä?
  8. Tilastoneuvonta Tilastoneuvonnan palvelut
  9. Ohjelmistovälitys Mattilanniemen palvelupisteestä voit ostaa rajoitetusti ohjelmia.
  10. Tietokoneluokat Kaikkien opiskelijoiden käytössä olevien tietokoneluokkien sijainnit ja luokista löytyvät ohjelmistot
  11. Ohjeet auttavat ongelmatilanteissa! IT-palvelujen ohjeet löytyvät kätevästi netistä.
  12. Tietojärjestelmien käyttösäännöt Mitä saa tehdä, mitä ei? Mitkä ovat seuraamukset rikkomuksista?