Tulostaminen

Yliopistolla on edistyksellinen tulostus-, kopiointi- ja skannausjärjestelmä. Miten käytän sitä?
  • Yliopisto myöntää perusopiskelijoille 7 euron tulostus-, kopio- ja skannauskiintiön lukukautta kohti (14 euroa lukuvuodessa). Tulostustili liittyy käyttäjätunnukseen. Tulostaminen, kopiointi ja skannaus edellyttävät tulostustilillä olevaa tulostussaldoa. Tarvittaessa saldoa voi ostaa lisää. Katso ohjeet tulostussaldon myynnistä ja hinnoista Yliopistopainon sivuilta.
  • Tulostus tapahtuu suoraan monitoimilaitteille (jysecure –tulostusjono), jolloin tulostus on vapautettavissa kirjautumalla monitoimilaitteelle miltä tahansa opiskelijakäyttöön osoitetulta laitteelta 24h ajan.
  • Kirjautuminen laitteelle tapahtuu opiskelijakortilla / kopioavaimella (tai näppäilemällä laitteen näytöllä käyttäjätunnus+salasana)
  • Ohjeet tulostamiseen, kopiointiin ja skannaukseen Yliopistopainon sivuilta.
  • Katso monitoimilaitteiden sijainnit Yliopistopainon sivuilta.
  • Monitoimilaitteilla saa myös värikopioita ja -tulosteita
  • Virhetilanteissa ota yhteyttä printmaster@jyu.fi