Uuden työntekijän IT-abc

Yhteenvetoa uudelle yliopiston työntekijälle tärkeimmistä IT-työkaluista ja miten saat ne käyttöösi

1. Miten saan käyttäjätunnuksen ja vaihdan salasanan?
  2. Sähköposti JY:ssa Henkilökunnan sähköpostit ovat Exchangessa
  3. Puhelimen käyttöönotto ja vikatilanteet
  4. Tulostaminen, kopiointi ja skannaus Miten käytän yliopiston tulostus- ja kopiointijärjestelmää?
  5. Oma tietokone ja ohjelmistot Ohjeita omien tiedostojen tallentamiseen ja ohjelmistojen hankintaan
  6. Pidä tietosi turvassa ja haittaohjelmat poissa Mitä jokaisen henkilökuntaan kuuluvan tulee tietää tietoturvasta
  7. Tärkeät IT-työkalut rooleittain Aloita perehtyminen ainakin näistä