Kotikoneelta yliopiston verkkoon: VPN-yhteys Windowsilla

1. VPN yhteyden asennus ja käyttö VPN-yhteysohjelmalla voit ottaa yhteyden yliopiston verkkoon ja päästä siten etänä käsiksi eri palveluihin, jotka on sidottu suoraan yliopiston verkkoon. VPN mahdollistaa esimerkiksi verkkolevyjen (esim. U-asema) käyttämisen kotikoneelta. Tässä ohjeessa käydään läpi kuinka VPN-yhteys asennetaan ja yhdistetään Windows-tietokoneella.
  2. Verkkolevyjen käyttö VPN mahdollistaa yliopiston verkkolevyjen (esim. U-, W-, S- ja O-asemat) etäkäytön. Tässä ohjeessa käydään läpi kuinka verkkolevy yhdistetään Windows-tietokoneella.