Langaton paikallisverkko Nokian Symbian^3 & N9 Meego -älypuhelimilla

Langattomaan WLAN-verkkoon kirjautuminen Nokian Symbian 3 ja vanhemmilla älypuhelimilla.

1. Langaton verkko (Wi-Fi / WLAN) Nokia Belle / Symbian Anna / Symbian^3 puhelimilla Yliopiston langattoman verkon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamin asetukset Nokia Belle / Symbian Anna / Symbian^3 puhelimille
  2. Nokian N9 ja langaton WLAN-verkko Nokian Meego N9 -puhelin yliopiston langattomaan verkkoon
  3. Mahdollisia ongelmia älypuhelimien langattomassa yhteydessä (WLAN) Tavallisimpia ongelmia käytettäessä yliopiston langatonta paikallisverkkoa älypuhelimella