Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Otsikko Kuvaus Muokkauspäivä
Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle tiistai 26. kesäkuuta 2018, 13.14
How-to Käyttäjätunnuksen noutaminen verkkopankkitunnuksilla maanantai 25. kesäkuuta 2018, 12.29
How-to OMA – Omien tietojen hallinta OMA -palvelussa voidaan päivittää omia henkilötietoja, vaihtaa salasanaa, tehdä käyttäjätunnukseen ja sähköpostiin liittyviä asetuksia sekä aktivoid... maanantai 11. kesäkuuta 2018, 12.36
TVT-työkalut tehtävittäin henkilökunnalle maanantai 16. huhtikuuta 2018, 15.41
How-to Office 365 tilin aktivointi Office 365 tilin aktivoiminen torstai 05. huhtikuuta 2018, 15.19
Yhteenvetoa yliopiston tvt-järjestelmistä ja työkaluista maanantai 26. maaliskuuta 2018, 16.02
IT-työkaluja ohjaukseen ja palautteen antamiseen maanantai 26. maaliskuuta 2018, 13.21
Etäopetukseen tvt-välineitä maanantai 26. maaliskuuta 2018, 13.20
Case: IT lähiopetuksen tukena Millaisissa asioissa voisin hyödyntää? maanantai 26. maaliskuuta 2018, 13.14
Case: Työryhmä maanantai 26. maaliskuuta 2018, 13.11
How-to Octet Stream Ruutukaappausvideoita Screencast-O-Maticilla Ohjeet ruutukaappausvideoiden tekemiseen Screencast-O-Maticilla tiistai 13. maaliskuuta 2018, 16.02
How-to Langaton verkko (WLAN / Wi-Fi) Linuxilla Yliopiston langattoman verkon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamin asetukset Linuxille maanantai 12. maaliskuuta 2018, 15.24
How-to Troff document Opiskelijat Moodle-kurssille Helpointa on hyödyntää opiskelijoiden itserekisteröitymistä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä heidät yksitellen kurssille. (Moodlessa ei ole tällä hetkell... tiistai 06. maaliskuuta 2018, 13.03
FAQ Octet Stream Inkscapella voit piirtää vektorigrafiikkaa Corel-sopimus yliopistolla päättyi - millä ohjelmalla voin piirtää vektorigrafiikkaa? keskiviikko 28. helmikuuta 2018, 09.29
How-to Moodleen kirjautuminen Kuinka kirjaudut JY:n Moodleen maanantai 05. helmikuuta 2018, 10.38
How-to Office 365 Office 365 -ohjeet. maanantai 15. tammikuuta 2018, 16.18
How-to JY Yammeriin kirjautuminen Kuinka kirjaudun JY Yammeriin maanantai 15. tammikuuta 2018, 13.44
How-to Octet Stream Mitä huomioida uuden Windows-työaseman käyttöönotossa ja työaseman uudelleenasennuksessa? Uuden työaseman käyttöönoton yhteydessä vanha työasema kierrätetään ja vanhalla työasemalla olevat tiedot hävitetään. Myös työaseman uudelleenase... torstai 14. joulukuuta 2017, 09.52
Tutorial Windows 10 käyttäjän tietopaketti Ohjeita ja tietoa yliopiston Windows 10 työasemien käytöstä torstai 14. joulukuuta 2017, 09.49
How-to Troff document Verkkovideovälineet Jyväskylän yliopistossa Yliopistolla on käytössä useita eri välineitä suorien verkkovideolähetysten ja tallenteiden jakeluun. Tutustu eri välineiden esittelyyn ja valitse sopivi... perjantai 01. joulukuuta 2017, 09.36
Tutorial Troff document Kuvankäsittelyn perusteet IrfanView-ohjelmalla Kuvankäsittelyn perusteet, kuvakoot, kuvan pienentäminen verkkoon sopivaksi yms. keskiviikko 29. marraskuuta 2017, 15.00
Tutorial Skype for Business henkilökunnalle Skype for Business tulee Jyväskylän yliopiston henkilökunnan käyttöön joulukuussa 2017 maanantai 27. marraskuuta 2017, 14.57
Help Center Troff document Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. tiistai 26. syyskuuta 2017, 15.32
How-to Octet Stream Tiedostojen siirtäminen WinSCP-ohjelmalla Kuinka tiedostoja siirretään kotikoneen ja yliopiston kotihakemiston (U-levyn) tai WWW-hakemiston (W-levy) välillä WinSCP-ohjelmalla. perjantai 08. syyskuuta 2017, 09.00
How-to Android ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN) Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Androidilla (esim. Samsung, HTC, ZTE, Sony ja monen muun valmistajan m... keskiviikko 06. syyskuuta 2017, 08.58
How-to Octet Stream Tilatallennusvideoiden tekeminen Agora Delta-salissa Tässä ohjeessa kerrotaan, miten Ag Delta-salissa tehdään videotallenteita tilatallennusjärjestelmällä. perjantai 25. elokuuta 2017, 14.28
How-to Octet Stream Epäiletkö haittaohjelmatartuntaa tai tietoturvarikkomusta? Toimintaohjeita haittaohjelmien ja väärinkäytöksien selvittelyyn. keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.45
How-to Opiskelijan tietoturvan pikaohje Vastaat tunnuksesi käytöstä, älä käytä yliopiston salasanoja muualla, varo kalastelua, älä hukkaa omistusoikeuttasi keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.43
How-to Tietoturvan pikaohje henkilöstölle Käytä työnantajan laitteita, älä käytä yliopiston salasanaa muualla, varo kalastelua, suojaa kotikoneesi keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.40
How-to Microsoft Word Document Tietoturvan yhteystiedot Tietoturvaa koskevissa asioissa ota yhteyttä tietoturvapäällikköön. keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.25