Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Otsikko Kuvaus Muokkauspäivä
How-to Octet Stream Ruutukaappausvideoita Screencast-O-Maticilla Ohjeet ruutukaappausvideoiden tekemiseen Screencast-O-Maticilla tiistai 14. marraskuuta 2017, 13.27
How-to Moodleen kirjautuminen Kuinka kirjaudut JY:n Moodleen maanantai 09. lokakuuta 2017, 08.45
Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle tiistai 26. syyskuuta 2017, 15.32
Help Center Troff document Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. tiistai 26. syyskuuta 2017, 15.32
How-to Octet Stream Tiedostojen siirtäminen WinSCP-ohjelmalla Kuinka tiedostoja siirretään kotikoneen ja yliopiston kotihakemiston (U-levyn) tai WWW-hakemiston (W-levy) välillä WinSCP-ohjelmalla. perjantai 08. syyskuuta 2017, 09.00
How-to Android ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN) Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Androidilla (esim. Samsung, HTC, ZTE, Sony ja monen muun valmistajan m... keskiviikko 06. syyskuuta 2017, 08.58
How-to JY Yammeriin kirjautuminen Kuinka kirjaudun JY Yammeriin maanantai 04. syyskuuta 2017, 10.01
How-to Troff document Opiskelijat Moodle-kurssille Helpointa on hyödyntää opiskelijoiden itserekisteröitymistä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä heidät yksitellen kurssille. (Moodlessa ei ole tällä hetkell... tiistai 29. elokuuta 2017, 09.05
How-to Octet Stream Tilatallennusvideoiden tekeminen Agora Delta-salissa Tässä ohjeessa kerrotaan, miten Ag Delta-salissa tehdään videotallenteita tilatallennusjärjestelmällä. perjantai 25. elokuuta 2017, 14.28
How-to Octet Stream Epäiletkö haittaohjelmatartuntaa tai tietoturvarikkomusta? Toimintaohjeita haittaohjelmien ja väärinkäytöksien selvittelyyn. keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.45
How-to Opiskelijan tietoturvan pikaohje Vastaat tunnuksesi käytöstä, älä käytä yliopiston salasanoja muualla, varo kalastelua, älä hukkaa omistusoikeuttasi keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.43
How-to Tietoturvan pikaohje henkilöstölle Käytä työnantajan laitteita, älä käytä yliopiston salasanaa muualla, varo kalastelua, suojaa kotikoneesi keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.40
How-to Microsoft Word Document Tietoturvan yhteystiedot Tietoturvaa koskevissa asioissa ota yhteyttä tietoturvapäällikköön. keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.25
How-to Uudelle kannettavalle tietokoneelle kirjautuminen langattomassa verkossa (Win 10) Nyt uudelle Windows 10 kannettavalle tietokoneelle voi kirjautua myös yhdistämällä langattomaan kampusverkkoon (jyu-staff) ennen ensimmäistä kirjautumista... torstai 29. kesäkuuta 2017, 14.40
FAQ Tiedostojen palauttaminen Poistin vahingossa tiedoston, miten sen saa palautettua? torstai 22. kesäkuuta 2017, 10.23
How-to Octet Stream Jaetun salausavaimen käyttö VeraCrypt tiedostosäilössä keskiviikko 21. kesäkuuta 2017, 12.53
How-to Octet Stream Salaa tiedostosi VeraCrypt-ohjelmalla Ohje VeraCrypt tiedostosäilön luontiin ja käyttöönottoon. keskiviikko 21. kesäkuuta 2017, 12.51
IT JY-tutkijan työssä Mitä perustyökaluja JY tarjoaa? keskiviikko 10. toukokuuta 2017, 12.43
How-to SPSS mrInterview MrInterview -ohjelman käytöstä on luovuttu 1.1.2017 lähtien. Sähköiset kyselyt tehdään webropolilla. keskiviikko 10. toukokuuta 2017, 12.09
How-to Näin lukitset työasemasi Työaseman lukitseminen tarkoittaa työaseman sulkemista niin, että käytön jatkaminen vaatii salasanaa. Annettuasi salasanasi työpöytä aukeaa samaan kohta... keskiviikko 10. toukokuuta 2017, 11.23
How-to Troff document Tekijänoikeudet Kerrotaan lyhyesti, millaista materiaalia verkkoon saa ja ei saa laittaa. torstai 27. huhtikuuta 2017, 14.57
How-to Troff document Moodlesta pikaohjeita perjantai 21. huhtikuuta 2017, 13.44
FAQ Videoneuvottelun varaaminen ja järjestäminen Yleisiä ohjeita videoneuvottelun järjestämiseen sekä tilojen ja videotukipalvelujen varaamiseen. torstai 06. huhtikuuta 2017, 14.06
How-to JY Yammer JY:n Yammer-ohjeita maanantai 16. tammikuuta 2017, 13.17
How-to Pikastartti sosiaalisen median välineisiin Tässä yhteenvedossa on tarjolla vinkkejä omatoimiseen some-välineiden hyödyntämiseen oppimisen ja yhteisöllisyyden tukena. perjantai 30. joulukuuta 2016, 09.59
Miten opettajien tulisi hyödyntää tieto-ja viestintätekniikkaa oppimisen tukena? JY osallistui kansainväliseen ECAR 2016 kyselyyn, jossa kartoitettiin opiskelijoiden teknologian käyttökokemuksia ja näkemyksiä sen hyödyntämisestä kork... perjantai 30. joulukuuta 2016, 09.04
How-to Office 365 Office 365 keskiviikko 23. marraskuuta 2016, 11.10
How-to Office 365 tilin aktivointi Office 365 tilin aktivoiminen keskiviikko 23. marraskuuta 2016, 10.58
How-to KOVS-järjestelmän ohjeet perjantai 28. lokakuuta 2016, 15.56
How-to Suorakäyttö (Unix) Yleisluontoisia ohjeita suorakäyttöön perjantai 26. elokuuta 2016, 16.52