Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Nimike Kuvaus Muokkauspäivä
How-to C source code Pikaopastus O365:n käyttöön Yhteenvetoa kysymyksistä O365 -on-line-sovellusten käytön alkumetreillä. HUOM: Julkisessa pilvipalvelussa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kut... keskiviikko 18. toukokuuta 2016, 14.05
How-to Office 365 tilin aktivointi Office 365 tilin aktivoiminen keskiviikko 18. toukokuuta 2016, 13.53
Tutorial Software Centerin käyttö henkilökunnan Windows 10 -työasemilla Software Centerin käyttö henkilökunnan Windows 10 -työasemilla tiistai 17. toukokuuta 2016, 08.56
Tutorial Software Centerin käyttö henkilökunnan Windows 7 -työasemilla tiistai 17. toukokuuta 2016, 08.55
How-to object code Piirtotyökalut Piirtotyökalut esim. prosessikaavioiden piirtämiseen. tiistai 03. toukokuuta 2016, 14.23
Case: Työryhmä perjantai 22. huhtikuuta 2016, 14.17
Mikä sovellus paras mihinkin tehtävään? Tapauskohtaisesti esitelty mikä ohjelma tai palvelu auttaa missäkin tehtävässä. perjantai 22. huhtikuuta 2016, 14.15
Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle tiistai 12. huhtikuuta 2016, 12.42
How-to Office 365 Office 365 maanantai 11. huhtikuuta 2016, 13.56
How-to JY Yammeriin kirjautuminen Kuinka kirjaudun JY Yammeriin maanantai 11. huhtikuuta 2016, 13.53
How-to Pikastartti sosiaalisen median välineisiin Tässä yhteenvedossa on tarjolla vinkkejä omatoimiseen some-välineiden hyödyntämiseen oppimisen ja yhteisöllisyyden tukena. tiistai 05. huhtikuuta 2016, 14.32
How-to Octet Stream Ruutukaappausvideoita Screencast-O-Maticilla Ohjeet ruutukaappausvideoiden tekemiseen Screencast-O-Maticilla tiistai 05. huhtikuuta 2016, 10.02
How-to ROTI ROTI-ohjesivu maanantai 21. maaliskuuta 2016, 10.29
Tutorial C source code O365:n käytön abc Tutoriaali Office365 sovellusten käyttämiseen. HUOM: Julkisessa pilvipalvelussa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kuten henkilötietoja, opintosuo... keskiviikko 16. maaliskuuta 2016, 09.27
How-to Octet Stream Tilatallennusvideoiden tekeminen Agora Delta-salissa Tässä ohjeessa kerrotaan, miten Ag Delta-salissa tehdään videotallenteita tilatallennusjärjestelmällä. torstai 03. maaliskuuta 2016, 14.18
Section Troff document Käytön ja ylläpidon säännöt Yliopiston hallituksen ja tietohallinnon johtoryhmän antamat säännöt Jyväskylän yliopiston tietojärjestelmien käytöstä ja ylläpidosta. tiistai 02. helmikuuta 2016, 12.27
How-to JY Yammer JY:n Yammer-ohjeita tiistai 26. tammikuuta 2016, 13.14
How-to Suorakäyttö (Unix) Yleisluontoisia ohjeita suorakäyttöön perjantai 22. tammikuuta 2016, 11.05
FAQ Troff document Mitä ovat henkilökunnalle näkyvät levyasemat? S-, U- ja W-levyasemat perjantai 22. tammikuuta 2016, 11.03
FAQ Troff document Mitä ovat U-, W-, O-, S-, N-, ja V-asemat? perjantai 22. tammikuuta 2016, 11.02
Help Center Troff document Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. torstai 26. marraskuuta 2015, 12.55
How-to Aktiivitaulujen ohjeita ja sijainteja Aktiivitaulujen ohjeita ja sijaintitietoja perjantai 20. marraskuuta 2015, 15.13
Tiedosto application/x-xfig student.mobileconfig keskiviikko 18. marraskuuta 2015, 10.34
Tiedosto application/x-xfig staff.mobileconfig keskiviikko 18. marraskuuta 2015, 10.32
How-to Octet Stream Tiedostojen siirtäminen WinSCP-ohjelmalla Kuinka tiedostoja siirretään kotikoneen ja yliopiston kotihakemiston (U-levyn) tai WWW-hakemiston (W-levy) välillä WinSCP-ohjelmalla. tiistai 03. marraskuuta 2015, 10.10
How-to Troff document Verkkovideovälineet Jyväskylän yliopistossa Yliopistolla on käytössä useita eri välineitä suorien verkkovideolähetysten ja tallenteiden jakeluun. Tutustu eri välineiden esittelyyn ja valitse sopivi... perjantai 30. lokakuuta 2015, 12.10
FAQ Troff document Mistä opiskelijoiden tietokoneluokat löytyvät? Mistä löytyy opiskelijoiden käyttöön tarkoitettuja tietokoneita? perjantai 23. lokakuuta 2015, 08.50
How-to C source code JY Yammer -yhteisöpalvelun abc Näin pääset alkuun Yammer-yhteisöpalvelussa. HUOM: JY Yammer on julkinen pilvipalvelu, jossa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kuten henkilötie... tiistai 01. syyskuuta 2015, 08.00
How-to Troff document Tekijänoikeudet Kerrotaan lyhyesti, millaista materiaalia verkkoon saa ja ei saa laittaa. maanantai 31. elokuuta 2015, 16.04
FAQ Octet Stream Kirjaston tietokantoihin kotoa? Miten pääsen käsiksi kirjaston tietokantoihin kotoa? maanantai 31. elokuuta 2015, 10.02