Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Otsikko Kuvaus Muokkauspäivä
FAQ Troff document Mistä opiskelijoiden tietokoneluokat löytyvät? Mistä löytyy opiskelijoiden käyttöön tarkoitettuja tietokoneita? tiistai 12. heinäkuuta 2016, 10.12
FAQ Troff document Mitä ovat U-, W-, O-, S-, N-, ja V-asemat? perjantai 08. heinäkuuta 2016, 08.10
How-to Octet Stream Tietoturvaoppaat Tietoturvaoppaat opiskelijoille ja henkilökunnalle. Linkkejä lisätietoihin. torstai 07. heinäkuuta 2016, 15.26
Tiedosto Information security guide for personel torstai 07. heinäkuuta 2016, 15.24
Tiedosto text/texmacs Information security guide for students torstai 07. heinäkuuta 2016, 15.23
Tiedosto Pascal source code Henkilöstön tietoturvaopas torstai 07. heinäkuuta 2016, 15.21
Tiedosto Pascal source code Opiskelijan tietoturvaopas torstai 07. heinäkuuta 2016, 15.19
How-to Pikastartti sosiaalisen median välineisiin Tässä yhteenvedossa on tarjolla vinkkejä omatoimiseen some-välineiden hyödyntämiseen oppimisen ja yhteisöllisyyden tukena. maanantai 27. kesäkuuta 2016, 08.29
Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle torstai 16. kesäkuuta 2016, 12.53
FAQ Mistä saan kopioavaimen? Kopioavaimella pääsee kirjautumaan monitoimilaitteille. keskiviikko 15. kesäkuuta 2016, 14.34
Tutorial object code Tukipyynnön tekeminen Selkeä ja oikeaan paikkaan toimitettu tukipyyntö nopeuttaa tukipyynnön käsittelyä, joten kannattaa panostaa tukipyynnön tekemiseen. Tässä ohjeessa opast... keskiviikko 15. kesäkuuta 2016, 12.25
How-to Google Apps -tili henkilökunnalle Google Apps -tilin luominen henkilökunnan käyttäjätunnukselle tiistai 31. toukokuuta 2016, 12.45
How-to C source code Pikaopastus O365:n käyttöön Yhteenvetoa kysymyksistä O365 -on-line-sovellusten käytön alkumetreillä. HUOM: Julkisessa pilvipalvelussa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kut... keskiviikko 18. toukokuuta 2016, 14.05
How-to Office 365 tilin aktivointi Office 365 tilin aktivoiminen keskiviikko 18. toukokuuta 2016, 13.53
Tutorial Software Centerin käyttö henkilökunnan Windows 10 -työasemilla Software Centerin käyttö henkilökunnan Windows 10 -työasemilla tiistai 17. toukokuuta 2016, 08.56
Tutorial Software Centerin käyttö henkilökunnan Windows 7 -työasemilla tiistai 17. toukokuuta 2016, 08.55
How-to object code Piirtotyökalut Piirtotyökalut esim. prosessikaavioiden piirtämiseen. tiistai 03. toukokuuta 2016, 14.23
Case: Työryhmä perjantai 22. huhtikuuta 2016, 14.17
Mikä sovellus paras mihinkin tehtävään? Tapauskohtaisesti esitelty mikä ohjelma tai palvelu auttaa missäkin tehtävässä. perjantai 22. huhtikuuta 2016, 14.15
How-to Office 365 Office 365 maanantai 11. huhtikuuta 2016, 13.56
How-to JY Yammeriin kirjautuminen Kuinka kirjaudun JY Yammeriin maanantai 11. huhtikuuta 2016, 13.53
How-to Octet Stream Ruutukaappausvideoita Screencast-O-Maticilla Ohjeet ruutukaappausvideoiden tekemiseen Screencast-O-Maticilla tiistai 05. huhtikuuta 2016, 10.02
How-to ROTI ROTI-ohjesivu maanantai 21. maaliskuuta 2016, 10.29
Tutorial C source code O365:n käytön abc Tutoriaali Office365 sovellusten käyttämiseen. HUOM: Julkisessa pilvipalvelussa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kuten henkilötietoja, opintosuo... keskiviikko 16. maaliskuuta 2016, 09.27
How-to Octet Stream Tilatallennusvideoiden tekeminen Agora Delta-salissa Tässä ohjeessa kerrotaan, miten Ag Delta-salissa tehdään videotallenteita tilatallennusjärjestelmällä. torstai 03. maaliskuuta 2016, 14.18
Section Troff document Käytön ja ylläpidon säännöt Yliopiston hallituksen ja tietohallinnon johtoryhmän antamat säännöt Jyväskylän yliopiston tietojärjestelmien käytöstä ja ylläpidosta. tiistai 02. helmikuuta 2016, 12.27
How-to JY Yammer JY:n Yammer-ohjeita tiistai 26. tammikuuta 2016, 13.14
How-to Suorakäyttö (Unix) Yleisluontoisia ohjeita suorakäyttöön perjantai 22. tammikuuta 2016, 11.05
Help Center Troff document Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. torstai 26. marraskuuta 2015, 12.55
How-to Aktiivitaulujen ohjeita ja sijainteja Aktiivitaulujen ohjeita ja sijaintitietoja perjantai 20. marraskuuta 2015, 15.13