Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Nimike Kuvaus Muokkauspäivä
Tutorial Uuden työntekijän IT-abc Yhteenvetoa uudelle yliopiston työntekijälle tärkeimmistä IT-työkaluista ja miten saat ne käyttöösi perjantai 08. toukokuuta 2015, 15.49
How-to O365:n käytön abc Yhteenvetoa kysymyksistä O365 -on-line-sovellusten käytön alkumetreillä. HUOM: Julkisessa pilvipalvelussa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kut... perjantai 08. toukokuuta 2015, 14.46
How-to JY Yammer JY Yammer ohjeita perjantai 08. toukokuuta 2015, 12.47
How-to JY Yammer -yhteisöpalvelun abc Näin pääset alkuun Yammer-yhteisöpalvelussa. HUOM: JY Yammer on julkinen pilvipalvelu, jossa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kuten henkilötie... perjantai 08. toukokuuta 2015, 12.45
Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle torstai 07. toukokuuta 2015, 14.42
How-to Android ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN) Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Androidilla (esim. Samsung, HTC, ZTE, Sony ja monen muun valmistajan m... keskiviikko 06. toukokuuta 2015, 16.08
How-to Office 365 Office 365 tiistai 05. toukokuuta 2015, 14.35
Tutorial RSS-syötteiden käyttäminen Tässä oppaassa kerrotaan mitä tarkoittavat RSS-syötteet, miten niitä voidaan käyttää ja miten RSS-tekniikkaa hyödynnetään Jyväskylän yliopiston jä... maanantai 20. huhtikuuta 2015, 14.29
How-to Eduroam (WLAN) akateemisen maailman langaton verkkovierailu Langattoman Eduroam verkon konfigurointi ja käyttö maailmalla ja Jyväskylän yliopistolla. sunnuntai 12. huhtikuuta 2015, 14.48
How-to Office 365 tilin aktivointi Office 365 tilin aktivoiminen tiistai 07. huhtikuuta 2015, 08.44
How-to JY Yammeriin kirjautuminen Kuinka kirjaudun JY Yammeriin tiistai 31. maaliskuuta 2015, 13.51
How-to Videoneuvottelu L314-huoneessa Videoneuvottelujärjestelmän käyttöohjeet Seminaarinmäen L314-huonetta varten maanantai 30. maaliskuuta 2015, 10.43
How-to Pilvipalveluohjeita Tällä sivulla on koottuna pilvipalveluohjeistusta. tiistai 24. maaliskuuta 2015, 14.16
Help Center Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. maanantai 23. maaliskuuta 2015, 14.49
How-to Ohjeita tablet-laitteiden käyttöön Jyväskylän yliopiston IT-palvelut eivät tue tablettitietokoneita, mutta tässä muutama vinkki tablet-laitteiden käyttöön ja hyödyntämiseen opetuksessa.... keskiviikko 11. maaliskuuta 2015, 14.44
How-to Linux FAQ - käyttäjille Jyväskylän yliopiston linux käyttäjien pikaohjeet. torstai 19. helmikuuta 2015, 13.56
How-to Google Apps -tili henkilökunnalle Google Apps -tilin luominen henkilökunnan käyttäjätunnukselle maanantai 02. helmikuuta 2015, 12.35
How-to Tilatallennusvideoiden tekeminen Agora Delta-salissa Tässä ohjeessa kerrotaan, miten Ag Delta-salissa tehdään videotallenteita tilatallennusjärjestelmällä. torstai 22. tammikuuta 2015, 15.36
How-to Yliopiston langaton verkko ja RF-säteily torstai 15. tammikuuta 2015, 11.26
FAQ Korppi-tunnukset hukassa. Mistä voin saada tunnukset Korppiin? Korppi-tunnukseni on hukkunut tai sitä ei ole, mistä voin saada tunnukset Korppiin? keskiviikko 14. tammikuuta 2015, 09.31
How-to Suorakäyttö (Unix) Yleisluontoisia ohjeita suorakäyttöön keskiviikko 17. joulukuuta 2014, 14.40
FAQ Missä paikoissa yliopiston WLAN-verkko on käytettävissä? Missä yliopiston WLAN-verkko toimii ja kuinka langattoman verkon karttoja luetaan. keskiviikko 17. joulukuuta 2014, 14.26
FAQ Windows tai webselain jumiutuu Mitä tehdä jos Windows-kone tai joku ohjelma jumiutuu? keskiviikko 17. joulukuuta 2014, 11.18
FAQ Mitä ovat henkilökunnalle näkyvät levyasemat? S-, U- ja W-levyasemat keskiviikko 17. joulukuuta 2014, 11.02
How-to PDF-oletuslukijan vaihtaminen Kuinka vaihdan PDF-oletuslukijan toiseen. keskiviikko 17. joulukuuta 2014, 10.05
FAQ Pdf-tiedoston tekeminen, kuinka onnistuu? Kuinka tehdään pdf-tiedosto? keskiviikko 17. joulukuuta 2014, 10.01
How-to Jyväskylän yliopiston viralliset fontit omalle kotikoneelle keskiviikko 17. joulukuuta 2014, 10.00
How-to Tekijänoikeudet Kerrotaan lyhyesti, millaista materiaalia verkkoon saa ja ei saa laittaa. maanantai 01. joulukuuta 2014, 11.50
FAQ Mistä voin ostaa tulostuskiintiötä? Mistä tulostuskiintiötä ostetaan ja kuinka paljon se maksaa? torstai 20. marraskuuta 2014, 13.00
How-to Moodle-ohjeita Ohjeita Moodlen käyttöön tiistai 28. lokakuuta 2014, 10.35