Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Nimike Kuvaus Muokkauspäivä
How-to Octet Stream Ruutukaappausvideoita Screencast-O-Maticilla Ohjeet ruutukaappausvideoiden tekemiseen Screencast-O-Maticilla torstai 04. helmikuuta 2016, 12.49
Section Troff document Käytön ja ylläpidon säännöt Yliopiston hallituksen ja tietohallinnon johtoryhmän antamat säännöt Jyväskylän yliopiston tietojärjestelmien käytöstä ja ylläpidosta. tiistai 02. helmikuuta 2016, 12.27
How-to ROTI ROTI-ohjesivu maanantai 01. helmikuuta 2016, 14.00
How-to JY Yammer JY:n Yammer-ohjeita tiistai 26. tammikuuta 2016, 13.14
How-to Suorakäyttö (Unix) Yleisluontoisia ohjeita suorakäyttöön perjantai 22. tammikuuta 2016, 11.05
FAQ Troff document Mitä ovat henkilökunnalle näkyvät levyasemat? S-, U- ja W-levyasemat perjantai 22. tammikuuta 2016, 11.03
FAQ Troff document Mitä ovat U-, W-, O-, S-, N-, ja V-asemat? perjantai 22. tammikuuta 2016, 11.02
Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle tiistai 15. joulukuuta 2015, 12.03
Help Center Troff document Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. torstai 26. marraskuuta 2015, 12.55
How-to Aktiivitaulujen ohjeita ja sijainteja Aktiivitaulujen ohjeita ja sijaintitietoja perjantai 20. marraskuuta 2015, 15.13
Tiedosto application/x-xfig student.mobileconfig keskiviikko 18. marraskuuta 2015, 10.34
Tiedosto application/x-xfig staff.mobileconfig keskiviikko 18. marraskuuta 2015, 10.32
How-to Octet Stream Tiedostojen siirtäminen WinSCP-ohjelmalla Kuinka tiedostoja siirretään kotikoneen ja yliopiston kotihakemiston (U-levyn) tai WWW-hakemiston (W-levy) välillä WinSCP-ohjelmalla. tiistai 03. marraskuuta 2015, 10.10
How-to Troff document Verkkovideovälineet Jyväskylän yliopistossa Yliopistolla on käytössä useita eri välineitä suorien verkkovideolähetysten ja tallenteiden jakeluun. Tutustu eri välineiden esittelyyn ja valitse sopivi... perjantai 30. lokakuuta 2015, 12.10
FAQ Troff document Mistä opiskelijoiden tietokoneluokat löytyvät? Mistä löytyy opiskelijoiden käyttöön tarkoitettuja tietokoneita? perjantai 23. lokakuuta 2015, 08.50
How-to C source code JY Yammer -yhteisöpalvelun abc Näin pääset alkuun Yammer-yhteisöpalvelussa. HUOM: JY Yammer on julkinen pilvipalvelu, jossa EI saa käsitellä tietosuojattua materiaalia kuten henkilötie... tiistai 01. syyskuuta 2015, 08.00
How-to Troff document Tekijänoikeudet Kerrotaan lyhyesti, millaista materiaalia verkkoon saa ja ei saa laittaa. maanantai 31. elokuuta 2015, 16.04
FAQ Octet Stream Kirjaston tietokantoihin kotoa? Miten pääsen käsiksi kirjaston tietokantoihin kotoa? maanantai 31. elokuuta 2015, 10.02
How-to Office 365 tilin aktivointi Office 365 tilin aktivoiminen tiistai 18. elokuuta 2015, 10.59
How-to Eduroam (WLAN) akateemisen maailman langaton verkkovierailu Langattoman Eduroam verkon konfigurointi ja käyttö maailmalla ja Jyväskylän yliopistolla. sunnuntai 14. kesäkuuta 2015, 16.34
How-to Kuvakaappaus Kuinka otat kuvakaappauksen tietokoneella. Tässä ohjeessa opastetaan kuvakaappaus Windows, Mac ja Linux -käyttöjärjestelmillä torstai 04. kesäkuuta 2015, 15.21
Tutorial Octet Stream Uuden työntekijän IT-abc Yhteenvetoa uudelle yliopiston työntekijälle tärkeimmistä IT-työkaluista ja miten saat ne käyttöösi perjantai 08. toukokuuta 2015, 15.49
How-to Android ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN) Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Androidilla (esim. Samsung, HTC, ZTE, Sony ja monen muun valmistajan m... keskiviikko 06. toukokuuta 2015, 16.08
How-to Office 365 Office 365 tiistai 05. toukokuuta 2015, 14.35
Tutorial Troff document RSS-syötteiden käyttäminen Tässä oppaassa kerrotaan mitä tarkoittavat RSS-syötteet, miten niitä voidaan käyttää ja miten RSS-tekniikkaa hyödynnetään Jyväskylän yliopiston jä... maanantai 20. huhtikuuta 2015, 14.29
How-to JY Yammeriin kirjautuminen Kuinka kirjaudun JY Yammeriin tiistai 31. maaliskuuta 2015, 13.51
How-to Octet Stream Videoneuvottelu L314-huoneessa Videoneuvottelujärjestelmän käyttöohjeet Seminaarinmäen L314-huonetta varten maanantai 30. maaliskuuta 2015, 10.43
How-to Octet Stream Pilvipalveluohjeita Tällä sivulla on koottuna pilvipalveluohjeistusta. tiistai 24. maaliskuuta 2015, 14.16
How-to Ohjeita tablet-laitteiden käyttöön Jyväskylän yliopiston IT-palvelut eivät tue tablettitietokoneita, mutta tässä muutama vinkki tablet-laitteiden käyttöön ja hyödyntämiseen opetuksessa.... keskiviikko 11. maaliskuuta 2015, 14.44
How-to Linux FAQ - käyttäjille Jyväskylän yliopiston linux käyttäjien pikaohjeet. torstai 19. helmikuuta 2015, 13.56