Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Nimike Kuvaus Muokkauspäivä
How-to Moodle-työtilan perustaminen Moodle-työtilan perustaminen torstai 10. huhtikuuta 2014, 14.20
How-to Moodle ohjeita Ohjeita Moodlen käyttöön keskiviikko 02. huhtikuuta 2014, 14.49
How-to Moodle kurssin asetukset Kurssiavaimen asettaminen ja kurssin näkyvyyden muuttaminen Moodlessa. keskiviikko 02. huhtikuuta 2014, 14.47
How-to Section Pikaohjeet Pikaohjeita (how-to). Yksiselitteisiä ja selkeitä pikaohjeita asioiden tekemiseen. torstai 27. maaliskuuta 2014, 09.23
FAQ Section FAQ - UKK Usein kysyttyjä kysymyksiä IT-palveluilta. torstai 27. maaliskuuta 2014, 09.23
Ohjeet tiistai 25. maaliskuuta 2014, 12.51
How-to Tilatallennusvideoiden tekeminen Agora Delta-salissa Tässä ohjeessa kerrotaan, miten Ag Delta-salissa tehdään videotallenteita tilatallennusjärjestelmällä. tiistai 25. maaliskuuta 2014, 11.13
FAQ Koneellani ei ole Word-, PowerPoint- tai Excel-ohjelmaa. Miten voin avata tiedostot? Minulla ei ole koneellani MS Office-toimisto-ohjelmia. Mistä voin ladata Viewer-ohjelmat, jotta voin tarkastella ko. ohjelmilla tehtyjä tiedostoja? maanantai 24. maaliskuuta 2014, 11.03
FAQ Pdf-tiedoston tekeminen, kuinka onnistuu? Kuinka tehdään pdf-tiedosto? maanantai 24. maaliskuuta 2014, 11.00
Help Center Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. keskiviikko 19. maaliskuuta 2014, 15.02
How-to Roskapostisuotimen lisääminen Exchange-postiin Outlook Web App:ssa Roskaposti- tai muun suodattimen lisääminen Exchange-postiin webbiliittymän email.jyu.fi -avulla keskiviikko 19. maaliskuuta 2014, 14.17
How-to Google Apps -tili henkilökunnalle Google Apps -tilin luominen henkilökunnan käyttäjätunnukselle perjantai 14. maaliskuuta 2014, 10.07
Tutorial Levykiintiöt Tässä kerrotaan kuinka paljon opiskelijalla tai henkilökunnalla on levytilaa käytössä eri palveluissa, kuten sähköpostissa. perjantai 14. maaliskuuta 2014, 09.45
How-to Moodleen kirjautuminen Kuinka kirjaudut Jy:n Moodleen keskiviikko 05. maaliskuuta 2014, 10.51
How-to Aktiivitaulujen ohjeita ja sijainteja Aktiivitaulujen ohjeita ja sijaintitietoja torstai 27. helmikuuta 2014, 14.29
How-to Ruutukaappausvideoiden tekeminen Expression Encoderilla Pikaohjeet Expression Encoder 4 -ruutukaappausohjelman käyttöön maanantai 24. helmikuuta 2014, 11.54
Tutorial TVT-taidot rooleittain (osaamisprofiilit) Mitkä tieto- ja viestintätekniikataidot ovat olennaisia ja tukevat arkityötä rooleittain: tutkijat, opettajat, toimistotyöntekijät/muu tukihenkilöstö se... torstai 20. helmikuuta 2014, 09.57
How-to Ruudunjako Ruudunjako Ag D121 -luokassa keskiviikko 19. helmikuuta 2014, 14.18
How-to PowerPoint-esityksen teon perusteet (Prezi-esityksenä) Olennaiset toiminnot Powerpoint-esitystä tehdessäsi keskiviikko 05. helmikuuta 2014, 08.53
Tutorial Tilaisuuksien ja tapahtumien verkkoyhteydet ja -järjestelyt Mikäli yliopiston omiin tilaisuuksiin tarvitaan väliaikaisia verkkoyhteyksiä tai -järjestelyjä esimerkiksi ulkopuolisia esiintyjiä varten, ne järjestetä... perjantai 31. tammikuuta 2014, 14.52
FAQ Windows tai webselain jumiutuu Mitä tehdä jos Windows-kone tai joku ohjelma jumiutuu? perjantai 31. tammikuuta 2014, 09.47
FAQ Macintosh jumittuu Mitä tehdä jos Macintosh jumiutuu? perjantai 31. tammikuuta 2014, 09.42
FAQ Tiedostojen palauttaminen torstai 30. tammikuuta 2014, 16.16
FAQ Mitä ovat henkilökunnalle näkyvät levyasemat? S-, U- ja W-levyasemat torstai 30. tammikuuta 2014, 15.26
How-to PDF-oletuslukijan vaihtaminen Kuinka vaihdan PDF-oletuslukijan toiseen. torstai 30. tammikuuta 2014, 15.18
FAQ Nettiyhteyteni ei toimi opiskelija-asunnossani? Mistä löydän ohjeita tai mihin otan yhteyttä? perjantai 10. tammikuuta 2014, 10.00
FAQ Mistä voin ostaa tulostuskiintiötä? Mistä tulostuskiintiötä ostetaan ja kuinka paljon se maksaa? perjantai 10. tammikuuta 2014, 09.49
FAQ Miten vaihdan oletustulostimen? Miten vaihdan oletuksena olevan tulostimen (kirjoitin, printteri)? perjantai 10. tammikuuta 2014, 09.46
FAQ Uloskirjautuminen ja koneen/näytön sammuttaminen perjantai 10. tammikuuta 2014, 09.34
Mikä sovellus paras mihinkin tehtävään? Tapauskohtaisesti esitelty mikä ohjelma tai palvelu auttaa missäkin tehtävässä. perjantai 10. tammikuuta 2014, 09.31