Uusimmat ohjeet

IT-palvelut - uusimmat ohjeet
Otsikko Kuvaus Muokkauspäivä
How-to Troff document Opiskelijat Moodle-kurssille Helpointa on hyödyntää opiskelijoiden itserekisteröitymistä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä heidät yksitellen kurssille. (Moodlessa ei ole tällä hetkell... keskiviikko 17. tammikuuta 2018, 12.42
Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle keskiviikko 17. tammikuuta 2018, 08.03
How-to Office 365 Office 365 -ohjeet. maanantai 15. tammikuuta 2018, 16.18
How-to JY Yammeriin kirjautuminen Kuinka kirjaudun JY Yammeriin maanantai 15. tammikuuta 2018, 13.44
How-to Octet Stream Mitä huomioida uuden Windows-työaseman käyttöönotossa ja työaseman uudelleenasennuksessa? Uuden työaseman käyttöönoton yhteydessä vanha työasema kierrätetään ja vanhalla työasemalla olevat tiedot hävitetään. Myös työaseman uudelleenase... torstai 14. joulukuuta 2017, 09.52
Tutorial Windows 10 käyttäjän tietopaketti Ohjeita ja tietoa yliopiston Windows 10 työasemien käytöstä torstai 14. joulukuuta 2017, 09.49
How-to Troff document Verkkovideovälineet Jyväskylän yliopistossa Yliopistolla on käytössä useita eri välineitä suorien verkkovideolähetysten ja tallenteiden jakeluun. Tutustu eri välineiden esittelyyn ja valitse sopivi... perjantai 01. joulukuuta 2017, 09.36
Tutorial Troff document Kuvankäsittelyn perusteet IrfanView-ohjelmalla Kuvankäsittelyn perusteet, kuvakoot, kuvan pienentäminen verkkoon sopivaksi yms. keskiviikko 29. marraskuuta 2017, 15.00
Tutorial Skype for Business henkilökunnalle Skype for Business tulee Jyväskylän yliopiston henkilökunnan käyttöön joulukuussa 2017 maanantai 27. marraskuuta 2017, 14.57
How-to Octet Stream Ruutukaappausvideoita Screencast-O-Maticilla Ohjeet ruutukaappausvideoiden tekemiseen Screencast-O-Maticilla tiistai 14. marraskuuta 2017, 13.27
How-to Moodleen kirjautuminen Kuinka kirjaudut JY:n Moodleen maanantai 09. lokakuuta 2017, 08.45
Help Center Troff document Ohjeet IT-palveluiden ohjeet opiskelijoille ja henkilökunnalle. tiistai 26. syyskuuta 2017, 15.32
How-to Octet Stream Tiedostojen siirtäminen WinSCP-ohjelmalla Kuinka tiedostoja siirretään kotikoneen ja yliopiston kotihakemiston (U-levyn) tai WWW-hakemiston (W-levy) välillä WinSCP-ohjelmalla. perjantai 08. syyskuuta 2017, 09.00
How-to Android ja langaton verkko (Wi-Fi / WLAN) Yliopiston langattomaan verkkoon (jyu-student & jyu-staff) sekä eduroamiin kirjautuminen Androidilla (esim. Samsung, HTC, ZTE, Sony ja monen muun valmistajan m... keskiviikko 06. syyskuuta 2017, 08.58
How-to Octet Stream Tilatallennusvideoiden tekeminen Agora Delta-salissa Tässä ohjeessa kerrotaan, miten Ag Delta-salissa tehdään videotallenteita tilatallennusjärjestelmällä. perjantai 25. elokuuta 2017, 14.28
How-to Octet Stream Epäiletkö haittaohjelmatartuntaa tai tietoturvarikkomusta? Toimintaohjeita haittaohjelmien ja väärinkäytöksien selvittelyyn. keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.45
How-to Opiskelijan tietoturvan pikaohje Vastaat tunnuksesi käytöstä, älä käytä yliopiston salasanoja muualla, varo kalastelua, älä hukkaa omistusoikeuttasi keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.43
How-to Tietoturvan pikaohje henkilöstölle Käytä työnantajan laitteita, älä käytä yliopiston salasanaa muualla, varo kalastelua, suojaa kotikoneesi keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.40
How-to Microsoft Word Document Tietoturvan yhteystiedot Tietoturvaa koskevissa asioissa ota yhteyttä tietoturvapäällikköön. keskiviikko 09. elokuuta 2017, 13.25
How-to Uudelle kannettavalle tietokoneelle kirjautuminen langattomassa verkossa (Win 10) Nyt uudelle Windows 10 kannettavalle tietokoneelle voi kirjautua myös yhdistämällä langattomaan kampusverkkoon (jyu-staff) ennen ensimmäistä kirjautumista... torstai 29. kesäkuuta 2017, 14.40
FAQ Tiedostojen palauttaminen Poistin vahingossa tiedoston, miten sen saa palautettua? torstai 22. kesäkuuta 2017, 10.23
How-to Octet Stream Jaetun salausavaimen käyttö VeraCrypt tiedostosäilössä keskiviikko 21. kesäkuuta 2017, 12.53
How-to Octet Stream Salaa tiedostosi VeraCrypt-ohjelmalla Ohje VeraCrypt tiedostosäilön luontiin ja käyttöönottoon. keskiviikko 21. kesäkuuta 2017, 12.51
IT JY-tutkijan työssä Mitä perustyökaluja JY tarjoaa? keskiviikko 10. toukokuuta 2017, 12.43
How-to SPSS mrInterview MrInterview -ohjelman käytöstä on luovuttu 1.1.2017 lähtien. Sähköiset kyselyt tehdään webropolilla. keskiviikko 10. toukokuuta 2017, 12.09
How-to Näin lukitset työasemasi Työaseman lukitseminen tarkoittaa työaseman sulkemista niin, että käytön jatkaminen vaatii salasanaa. Annettuasi salasanasi työpöytä aukeaa samaan kohta... keskiviikko 10. toukokuuta 2017, 11.23
How-to Troff document Tekijänoikeudet Kerrotaan lyhyesti, millaista materiaalia verkkoon saa ja ei saa laittaa. torstai 27. huhtikuuta 2017, 14.57
How-to Troff document Moodlesta pikaohjeita perjantai 21. huhtikuuta 2017, 13.44
FAQ Videoneuvottelun varaaminen ja järjestäminen Yleisiä ohjeita videoneuvottelun järjestämiseen sekä tilojen ja videotukipalvelujen varaamiseen. torstai 06. huhtikuuta 2017, 14.06
How-to JY Yammer JY:n Yammer-ohjeita maanantai 16. tammikuuta 2017, 13.17