IT-palvelut

Connect 9 verkkokokouspalvelu

aaku_infosivu_syvatty_pieni2.jpg

 

 

 

 

Connect 9 on verkkokokousjärjestelmä, joka mahdollistaa esimerkiksi monenlaisten kokouksien, opetustilanteiden, palavereiden ja seminaarien järjestämisen verkossa. Connectissa osallistujat voivat jakaa webkameransa kuvaa, ääntään ja esimerkiksi omaa näyttöruutuaan tai powerpoint -esitystään. Connect sopii mainiosti etätyöskentely- ja kokousvälineeksi niin samassa laitoksessa kuin kauempana olevien työtovereidenkin välille. Connectia voi käyttää myös erilaisissa opetus- ja ohjaustilanteissa.

 

 

video22.png

 

Tärkeimpiä ominaisuuksia:

 

 

Videokuvan ja äänen jako

Connect-kokouksissa voi useammallakin käyttäjällä olla web-kamerat päällä samaan aikaan. Skype-puheluissahan voi maksimissaan olla 2 kameraa päällä, jolloin isompien kokouksien järjestäminen on hankalaa. Äänen ja kuvan laatu on uudessa Connect 9 -versiossa entisestään parantunut.


powerpointpieni.png

 

 

 

 

 

 

Powerpoint-diojen esittäminen

Kamerakuvan lisäksi huoneessa voi samaan aikaan näyttää esimerkiksi omia powerpoint-dioja. Connect-huoneessa voi käyttää myös monia muita tiedostomuotoja, jolloin kaikkien on helppo seurata samaa asiaa.

 

 

 

 

 

 

desktop.png

 

 

 

Oman työpöydän jakaminen

Kokouksen aikana voit jakaa oman näyttösi kuvaa kaikkien muiden kokoukseen osallistuvien nähtäväksi. Voit siis esimerkiksi näyttää Word-tiedostoa samalla kun muokkaat sitä tai selata nettisivua niin, että muutkin pystyvät seuraamaan ruudun tapahtumia.

 

chat.png

 

 

 

 

 

Chat-ikkuna

Viestittely on mahdollista äänen ja videokuvan lisäksi myös chat-ikkunassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tallenne_pieni.png

 

 

 

Kokouksen tallentaminen

Kaikki verkkokokoukset voidaan tallentaa jälkikäteen katsottaviksi. Tallenteissa näkyy täsmälleen se kaikki mitä kokoushuoneessakin ja tallenteiden katselu onnistuu suoraan selaimessa.

 

 

kokoushuone2.png

 

 

 

 

Kokoushuoneet

Connectissa kaikki työskentely tapahtuu kokoushuoneiden sisällä, joihin kirjaudutaan oman nettiselaimen avulla. Kokoushuoneiden ulkoasua voi muuttaa haluamakseen ja huoneeseen pystyy tallentamaan myös tiedostoja muistiin.

 

 

 

 

 

Paljon muita ominaisuuksia…

Muistiot, kyselyt, liitutaulu, tiedostojen jako, web-linkit, Q&A ja Presenter Only Area isompiin seminaareihin ja esim. pienryhmätyöskentely saman kokoushuoneen sisällä.

 

copy2_of_muutominaisuudet.jpg

 

 

niki_infosivu_syvatty_pieni.jpg

 

 

 

 

…mutta tärkeimpänä käytettävyys!

Nyt uuden 9-version myötä Adobe Connect on myös ottanut ison askeleen eteenpäin käytettävyydessä. Kokoushuoneen sisällä tärkeimpiä toimintoja on yhä helpompi käyttää ja niiden käyttö on intuitiivisempaa. Myös omien äänilaitteiden asentaminen on tehty helpoksi. Kokouksiin on helppo osallistua – tarvitset vähimmillään vain perustoimivan tietokoneen ja kuulokkeet!

 

 

 

 

 

 

 

Palvelun käyttöehdot ja hinnat

Tilaa Connect 9 -palvelu

 

Tarkemmin Connectin ominaisuuksista voit lukea uusista Connect 9 –ohjeista. (Ohjeet englanniksi)

Sieltä löydät myös listan suositelluista lisälaitteista Connect-kokouksiin.

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,