Kasvu Openille Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto

Keski-Suomen kauppakamarin ja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun kehittämälle yrityssparraus-konseptille on myönnetty Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto 14.11.2018.

Vuosittain jaettava palkinto on tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille ja niiden taustalla vaikuttaville yhteisöille. Ehdotuksen palkittavista yrityksistä ja yhteisöistä presidentille tekevät Team Finland -verkoston toimijat.

- Olemme tästä yllättyneitä ja samalla tavattoman ylpeitä. Tasavallan Presidentin myöntämä kansainvälistymispalkinto on erittäin tärkeä tunnustus tekemästämme työstä pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittamiseksikiittelee Kasvu Openin toimitusjohtaja Uljas Valkeinen. - Kiitos kansainvälistymispalkinnosta kuuluu koko Kasvu Open -verkostolle, valtakunnallisille kumppaneillemme ja erityisesti niille 1500 asiantuntijalle, jotka käytännössä pistävät osaamisensa ja kontaktinsa likoon pk-yritysten auttamiseksi.

- Pk-yritysten kasvu on Suomen suurin mahdollisuus. Me uskomme, että kasvu kuuluu kaikille – ihan jokaiselle kasvunnälkäiselle yritykselle pääkaupunkiseudulta aina Lappiin saakka. Kasvu Open on suomalaisen kasvuyritysverkoston yhteisponnistus ja sen nimissä tehty talkootyö kertoo vastuusta ja vahvasta sitoutumisesta yhteisen hyvän rakentamiseen. Yhteinen visiomme on tehdä Suomesta maailman paras kasvuyrityskansa, korostaa Valkeinen.