23.11.2017

Pörssi on valinnut Vuoden opettajan ja ohjaajan

Pörssi – Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijat ry on perinteisessä vuosijuhlassaan valinnut jälleen kauppakorkean opettajakunnasta Pörssin Vuoden opettajan. Ensimmäistä kertaa valittiin myös Vuoden ohjaaja.

Pörssin Vuoden opettaja -palkinnon sai tohtorikoulutettava Ville Salonen. Salonen on tullut opiskelijoiden keskuudessa tunnetuksi markkinoinnin Kuluttajakäyttäytyminen-aineopintojakson vastuuopettajana.

- Vuoden opettaja on paitsi asiantunteva myös innostava ja motivoiva. Villen luennoilla vallitsee avoin, inspiroiva ilmapiiri, ja hän ymmärtää myös henkilökohtaisen palautteen tärkeyden. Hän käyttää monipuolisesti opiskelijoita aktivoivia opetusmenetelmiä, ja tuo opetuksessaan esiin niin teorian kuin käytännön lähestymistapoja, Pörssi perustelee valintaansa.

Vuoden ohjaajana palkittiin laskentatoimen professori Marko Järvenpää.

- Vuoden ohjaajana palkitaan kannustava ja kärsivällinen ohjaaja. Marko näkee oppiaineensa laajassa kuvassa, ja hyödyntää aihekirjon monia mahdollisuuksia. Hän haluaa aidosti kehittää koko edustamaansa oppiainetta ja ottaakin opiskelijoilta saamansa palautteen tosissaan, Pörssi kertoo.

Monipuoliset metodit tunteva, kuunteleva ja ohjattaviaan ymmärtävä Järvenpää on Pörssin mukaan myös huumorintajuinen.

JSBE onnittelee palkinnonsaajia.

Professori, koulutuksen varadekaani Heikki Karjaluoto, 0405767814, heikki.karjaluoto@jyu.fi