02.07.2018

Yhteistyö

JSBE on globaali kauppakorkeakoulu Keski-Suomessa

JSBE:n tutkimusryhmät tekevät aktiivista, kansainvälistä yhteistyötä tutkimuksemme kolmella vahvuusalueella. JSBE:n kansainväliset verkostot tutkimuksessa ja koulutuksessa ovat laajat ja tutkijoiden ja opiskelijoiden kansainvälistä liikkuvuutta kannustetaan. Opiskelijavaihdossa teemme yhteistyötä parhaiden pohjoismaisten yliopistojen kanssa Nordplus Norek -verkoston kautta. Meillä on myös laaja Erasmus-yhteistyöverkosto, missä on mukana useita korkeatasoisia eurooppalaisia kauppakorkeakouluja. Osalla näistä on kaikki kolme kovinta kansainvälistä akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS.

Tarjoamme tutkijoille ja tohtorikoulutettaville mahdollisuuksia kansainvälisiin yliopisto- ja tutkimuslaitosvierailuihin ja vastavuoroisesti isännöimme kansainvälisiä tutkijoita Jyväskylässä. JSBE:n kansainväliset maisteriohjelmat ovat yliopistomme suosituimpia ja ne houkuttelevat opiskelijoita Jyväskylään ympäri maailman. Viime vuosina yli puolet tohtorikouluumme hyväksytyistä opiskelijoista ovat olleet ulkomaalaisia.

Tutkimuksemme ja kansainväliset yhteytemme tuovat uusinta kauppa- ja taloustieteen osaamista yliopistoon, opiskelijoille ja laajemmin Keski-Suomeen. Asiaintuntijamme ovat mukana lukuisissa yritysten ja yhteiskunnan luottamustehtävissä.