26.06.2018

Kauppakorkeakoulun alumnitoiminta

Alumnitoiminnan ideana on vapaaehtoinen yhteyden vaaliminen yliopistoon. Alumnitoiminnassakin kyse on ennen kaikkea verkostoitumisesta ja vuorovaikutuksesta.

Alumnijoukkomme on varsin mittava, sillä Jyväskylän yliopistossa kauppatieteellistä opetusta ja tutkimusta on tehty jo lähes 50 vuoden ajan. Kauppatieteiden maistereita on valmistunut meiltä yli 3000 ja tohtoreita pitkälle toista sataa. Kun vielä lasketaan mukaan kaikki opettajina toimineet, tiivistyy joukkoon huikea määrä asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä, mutta ennen kaikkea kultaisia vuosia ja muistoja kauppatieteellisestä koulutuksesta Jyväskylässä. Jyväskylän yliopiston alumneja ovat kaikki yksiköstä vuodesta 1967 valmistuneet ja siellä työskennelleet.

Liity Jyväskylän yliopiston alumniksi

Tutustu myös opiskelijajärjestön Pörssin alumnit ry:hyn. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Jyväskylän yliopistossa kauppa- tai taloustieteellisiä opintoja suorittaneiden henkilöiden yhdistäjänä ja luoda ja ylläpitää perinteitä alumnien välillä.

Liity Pörssin alumniyhdistykseen täällä

Meidän alumneillamme on mielenkiintoisia tarinoita kerrottavanaan - tutustu alumnitarinoihin:

                                           Miika Lipiäinen | Kyrö Distillery Company

                                           Heini Ulmanen | Client Solutions Manager, Facebook, Dublin

                                           Ansu Saarela | Talousjohtaja / CFO; BAUHAUS Service Center, Finland & Estonia

Kuuntelemme herkällä korvalla alumnitoimintaa koskevia toiveita ja ehdotuksia. Olisiko jotain mitä juuri sinä kaipaisit alumnitoiminnaltamme? Ota yhteyttä ja anna palautetta!

Alumniyhdyshenkilömme on apulaisprofessori Antti Rautiainen, antti.i.rautiainen@jyu.fi