Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Ohjelmakaari

Kauppatieteellistä koulutusta jo vuodesta 1967 osana Jyväskylän yliopiston monitieteistä opintotarjontaa

Kauppakorkeakoulu esittäytyy

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu on:

  • monipuolinen, vaikuttava ja tunnettu kauppatieteellisen alan koulutusyksikkö
  • selkeän profiilin omaava, tuottavuudessa ja laadussa erinomainen
   tutkimusyksikkö
  • monitieteisen yliopiston kaupallisessa ja innovaatiotoiminnassa aktiivinen ja
   keskeinen yhteisö
Asiantuntijuutta ja tulevaisuuden osaajia vastuulliseen liiketoimintaan, digitaaliseen liiketoimintaan ja talouteen sekä päätöksentekoa tukevaan ja arvioivaan taloustieteeseen

Kauppakorkeakoulu on noin 1300 opiskelijan ja 120 opettajan, tutkijan ja hallintohenkilökunnan muodostama innovatiivinen, aktiivinen ja kansainvälinen tiedeyhteisö. Kauppakorkeakoulu tarjoaa korkeatasoiseen tutkimukseen perustuvaa opetusta yrityksen taloustieteissä ja taloustieteessä.

Kauppakorkeakoulun suomenkielisten kandidaatin ja maisterin tutkintojen opintosuuntia ovat taloustiede, laskentatoimi, markkinointi, johtaminen ja viestinnän johtaminen. Kauppakorkeakoulussa on lisäksi neljä kansainvälistä maisteriohjelmaa: Master's Degree Programme in Banking and International Business, Master's Degree Programme in Corporate Environmental Management, Master's Degree Programme in Digital Marketing and Corporate Communication ja Master's Degree Programme in International Business and Entrepreneurship.

Kauppakorkeakoulu palvelee monipuolisesti ympäröivää yhteiskuntaa välittämällä tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita tiedeyhteisön ulkopuolelle.

greypinstr

 

Tänään

20. marraskuuta 2017, viikko 47, Jalmari, Jari. (*)

Yhteystietohaku
JSBE Sosiaalisessa mediassa

Facebook logo     

YouTube

Yliopistoportaalit

Uno

Isa

Wolmar