Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Jyväskylän yliopisto 400 parhaan joukossa Shanghain listalla (2017) johtamisen alalla

Shanghain tieteenalakohtaiselta Management-listalta löytyy kaksi suomalaista yliopistoa 400 parhaan yliopiston joukosta: Aalto-yliopisto ja Jyväskylän yliopisto.

Jyväskylän yliopisto oli jälleen mukana ns. Shanghain listan yliopistovertailussa (Academic Ranking of World Universities ARWU), jossa se sijoittuu välille 501-600. Listauksen johtamisen tieteenalakohtaisessa vertailussa Jyväskylän yliopisto sijoittui hyvin välille 301-400.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun pääasiallisesti Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa harjoitettava tieteenala nousee arvostetulle Shanghain listalle.

Shanghain lista ottaa huomioon lähinnä yliopistojen tutkimuksen. Vertailussa huomioidaan muun muassa yliopiston Nobel-palkitut alumnit eli kasvatit sekä siteeratuimmat tutkijat ja arvostetuissa tiedelehdissä julkaistut artikkelit.

Kansainvälistymispäällikkö Anna Grönlund, puh. 050 313 0401, anna.gronlund@jyu.fi,
Dekaani Hanna-Leena Pesonen, puh. 050 373 2132, hanna-leena.pesonen@jyu.fi,
Professori, johtaminen, Tuomo Takala, puh. 050 354 7566, tuomo.a.takala@jyu.fi

--- In English ---

University of Jyväskylä among the top 400 in Shanghai Ranking of Academic Subjects (2017) - Management

Two Finnish universities are ranked in top 400 Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects – Management: Aalto University and University of Jyväskylä.

The University of Jyväskylä was once again listed in the Academic Ranking of World Universities (ARWU), also known as the Shanghai Ranking, where it ranked in position 501–600. In the comparison of disciplines, the University’s fields rank well. In Shanghai Ranking's Academic Subjects Management the University of Jyväskylä was ranked in position 301-400.

The Shanghai list mostly notices the universities’ research. The comparison also takes into account, for example, alumni winning Nobel prizes, highly cited researchers and articles published in top journals.

Further information:

Head of Internationalisation Anna Grönlund, tel. +358 50 313 0401, anna.gronlund@jyu.fi,
Dean Hanna-Leena Pesonen, tel. +358 50 373 2132, hanna-leena.pesonen@jyu.fi,
Head of Management and Leadership, Professor, Tuomo Takala, tel. +358 50 354 7566, tuomo.a.takala@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,
Navigointi

greypinstr

Tänään

23. marraskuuta 2017, viikko 47, Klemetti. (*)

Yhteystietohaku
JSBE Sosiaalisessa mediassa