Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Yliopiston joukkue voitti EduFutura-soudun - JSBE mukana

Jyväskylän yliopiston joukkue vei 30.8.2017 kuudennen kerran järjestetyssä EduFutura-soudussa ykkössijan. Yliopiston avajaismessujen ja -piknikin yhteydessä soudettiin kilpaa kirkkoveneillä. Kisaamassa oli kuusi koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden henkilöstöstä koottua joukkuetta. Tapahtuman keskiössä on verkostoituminen yhteisen liikuntareippailun ohessa.

Tänä vuonna kisassa oli kolme EduFutura Jyväskylä -koulutusorganisaatiota; Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Lisäksi mukana oli edellisvuosien tapaan Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak ja uusina joukkueina Teknologian tutkimuskeskus VTT sekä Ilmasotakoulu.

Rehtori Keijo Hämäläisen luotsaamassa joukkueessa Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulua edustivat Heikki Karjaluoto ja Matti Leppäniemi.

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Navigointi

greypinstr

Tänään

24. syyskuuta 2017, viikko 38, Auno. (*)

Yhteystietohaku
JSBE Sosiaalisessa mediassa