Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Marko Järvenpään artikkeli sai Highly Commended Paper -maininnan

Professori Marko Järvenpää

Professori Marko Järvenpään ja KTT, dosentti Aapo Länsiluodon julkaisu on valittu Journal of Accounting and Organizational Change (JAOC) -lehden Highly Commended Paper 2017 –artikkeliksi.

Nimityksen teki Emerald Literati Network Awards for Excellence. Tällä maininnalla kustantaja haluaa nimetä erityisen ansioituneita ja suositeltavia artikkeleita lehdissään.

Artikkelin tulokset liittyvät organisaatioiden toimintaan vaikuttavaan institutionaaliseen logiikkaan ja kollektiivisiin identiteetteihin, joihin laskentatoimella voidaan vaikuttaa.

- Tutkimus käsittelee sitä, miten vastuullista toimintaa, kuten ympäristösuoritusta, voidaan merkittävästi edistää kytkemällä toiminta organisaatioissa tärkeinä pidettyihin asioihin, Järvenpää kertoo.

Marko Järvenpää on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen professori, joka tutkii johdon laskentatoimen kysymyksiä, kuten talousjohdon muuttuvia rooleja, strategista johdon laskentatointa, johdon laskentatoimen muutosta, strategian ja laskentatoimen käytäntöjä sekä johdon laskentatointa ja kestävää kehitystä.

Awards for Excellence - 2017 - Outstanding Papers
Järvenpää, M. & Länsiluoto, A. (2016) Collective identity, institutional logic and environmental management accounting change, Journal of Accounting and Organizational Change, Vol 12 (2), 152-176.

-- In English --

Marko Järvenpää’s study has been selected as a Higly Commended Paper 2017

Emerald Literati Network Awards for Excellence has selected a study by Professor Marko Järvenpää and D.Sc. (Econ.) Aapo Länsiluoto as a Highly Commended Paper of the Journal of Accounting and Organizational Change (JAOC).

With this selection, the publisher wants to point out outstanding and commendable articles in their journals.

The results of the article deal with institutional logic and collective identity, which influence organizational practices, and which may also be influenced by accounting practices.

- As the practical level, the study focuses on how sustainable development, like environmental performance can be supported by connecting it to the highly valued, taken for granted aspects of organizational life, Järvenpää says.

Marko Järvenpää is Professor in Accounting in JSBE. He studies management accounting, especially changing roles of management accountants, strategic management accounting, management accounting change, strategy and accounting as a practice and accounting for sustainable development.

Awards for Excellence - 2017 - Outstanding Papers

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Navigointi

greypinstr

Tänään

23. syyskuuta 2017, viikko 38, Mielikki. (*)

Yhteystietohaku
JSBE Sosiaalisessa mediassa