Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

JY:n opiskelija pitchaa itsesi Slushiin!

PITCHAA ITSESI SLUSHIIN! Tarjolla 8 kpl opiskelijalippuja Slush –tapahtumaan! Hae 19.10.2017 mennessä!

Hei sinä Jyväskylän yliopiston perusopiskelija! Kiinnostaisiko matka maailman johtavaan start up –tapahtumaan, joka järjestetään Helsingissä 30.11.-1.12.2017? Onko sinulla/tiimilläsi teknologiaa hyödyntävä idea, jonka kehittämistä edistäisi Slush –tapahtumaan osallistuminen? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, löydät alta lisää ohjeistusta:

Toimi näin:

1. Suunnittele (tiimin kanssa) ideasta pitchi, jossa myös perustelette, miksi Slush-tapahtumaan tulisi päästä juuri nyt. Muistakaa myös kertoa, miten Slush –tapahtumaan pääsy veisi ideaa eteenpäin. Pitchi saa kestää maksimissaan kolme minuuttia.
  2. Videoikaa pitchinne.
  3. Lähettäkää 19.10.2017 mennessä linkki ko. videoon (ei siis itse videota) Päivi Patjalle:

Pitchit arvioi Jyväskylän yliopiston henkilökunnasta koostuva raati. Jaossa on 8 kpl opiskelijalippuja ja ne voivat mennä joko yksittäisille hakijoille tai tiimeille. Lippujen saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 20.10.2017.

Jyväskylän Yritystehdas tarjoaa lippujen saajille sparraustilaisuuden ennen Slush –tapahtumaa, jotta ko. tapahtumasta olisi mahdollista saada irti suurin mahdollinen hyöty. Slush-lippujen saajat saavat tähän liittyvää viestiä Yritystehtaalta.

Lisätietoja Slush –tapahtumasta löytyy täältä: http://www.slush.org/

Päivi Patja: paivi.m.patja@jyu.fi
Reija Häkkinen:
reija.a.hakkinen@jyu.fi

====================================================================

PITCH YOUR WAY TO SLUSH! We have 8 student tickets to Slush! Follow the instructions below, and one of them could be yours!

Hey you, our (JYU) international student! Are you interested in taking part in Slush - the world's leading startup event, Nov 30-Dec 1 in Helsinki? Do you or your team have a technology related idea of which development would greatly benefit from Slush? If this is the case, follow the intructions below:

STEP 1. Design a pitch about your idea in which you also explain, why you would need to participate in Slush. Remember to illustrate the ways in which Slush would help you to develop your idea. The pitch should last no longer than three minutes.
STEP 2. Videotape the pitch.
STEP 3. Send a link to the video (do not send the actual video) by the 19th of October to Päivi Patja:

Jury consisting of our university's personnel will evaluate the pitches. There are total 8 student tickets to be given away - the tickets might be given either to individuals or teams. Recipients of the tickets will be informed personally on the 20th of October.

Jyväskylä Business and Innovation Factory (Jyväskylän Yritystehdas) offers a coaching session to the recipients of the tickets, so that they could benefit the most from Slush. Jyväskylä Business and Innovation Factory will contact the recipients of the tickets about the timetable of the coaching session.

More information about Slush: http://www.slush.org/

Further information:
Päivi Patja:
paivi.m.patja@jyu.fi
Reija Häkkinen: reija.a.hakkinen@jyu.fi

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
Navigointi

greypinstr

Tänään

19. lokakuuta 2017, viikko 42, Uljas. (*)

Yhteystietohaku
JSBE Sosiaalisessa mediassa