Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Tässä osiossa…

Opinnot

Harjoittelu
Harjoittelu osana pääaineen tai oman opintosuunnan aineopintoja. Ohjeistus harjoittelusuunnitelman ja -raportin tekemiseen.Oppiaineiden harjoitteluvastaavat. Linkki Työelämäpalveluiden JOBS-palveluun. Linkki työelämäpalveluiden palveluihin opiskelijoille.

Työelämälinkkejä

Haettavana olevia harjoittelupaikkoja
Tampereen yliopiston ura-ja rekrytointipalveluiden ylläpitämä harjoittelupaikkalistaus
JY:n opiskelijoille suunnatut työ- tai harjoittelupaikat, gradutoimeksiannot
entinen Aarresaari -palvelu
Jyväskylän yliopiston työelämäpalvelut
mm. uraohjaus ja sivuainevalinnat, työnhakuopas, avoimet työpaikat, työelämäluennot, valmistuneiden työllistymisen seuranta
Osumia -palvelu
Osumia.fi: Keski-Suomen korkeakoulujen yhteinen rekrytointipalvelu Keskisuomalaiset työnantajat etsivät jatkuvasti uusia osaajia. Osumia palvelusta löydät tietoa Keski-Suomen alueen avoimista työ- ja harjoittelupaikoista, sekä kesätöistä ja sijaisuuksista.
Repalinja
Jyväskylän yliopiston ura- ja rekrytointipalveluiden ylläpitämä tiedotuslista avoimista työpaikoista JY:n opiskelijoille
Suomen Ekonomit
Suomen Ekonomien työnhaun palvelut
Töissä.fi -sivusto
Töissä.fi - sivusto: korkeakouluista valmistuneet työelämässä. Uratarinoita.

Työharjoittelu

Haettavana olevia harjoittelupaikkoja
Harjoittelu
Harjoittelun rahoitus
Kauppakorkeakoulun harjoittelurahoitus, linkki ulkomaisiin harjoitteluohjelmiin ja -rahoituksiin
JY:n opiskelijoille suunnatut työ- tai harjoittelupaikat, gradutoimeksiannot
entinen Aarresaari -palvelu
Kansainvälinen työharjoittelu
Kansainvälisiä harjoitteluohjelmia, harjoittelupaikkoja ja työpaikkasivustoja.
Maailmalle.net
Maailmalle.net - Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMOn portaali opiskelusta ja työharjoittelusta ulkomailla
Oppiaineiden harjoitteluvastaavat
Kauppakorkeakoulun oppiainekohtaiset harjoitteluvastaavat
Osumia -palvelu
Työharjoittelu ulkomailla
Kansainvälisten palveluiden kattava sivusto työharjoittelusta ulkomailla. Tietoa eri harjoitteluohjelmista (mm. Erasmus-harjoittelurahoituksesta sekä yliopiston matka-apurahasta ulkomaiseen työharjoitteluun) sekä käytännön tietoa lähtijöille. Sisältää myös harjoitteluraportteja ja linkkejä työpaikkasivustoille.