Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Pääaineen (opintosuunnan) vaihto kandidaattivaiheessa

Hakuaika 31.10.2017 mennessä

Pääaineen (opintosuunnan) vaihto kandidaattivaiheessa

Pääaineen (opintosuunnan) vaihtoa voi hakea kesken kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon suorittamista vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus perusteluineen toimitetaan sähköpostitse opintopäällikkö Niina Simanaiselle: niina.j.simanainen(at)jyu.fi , syksyn 2017 haussa ti 31.10.2017 klo 16.00 mennessä. HUOM! Viestiin otsikoksi: Pääaineen vaihto/KTK.

Pääaineen (opintosuunnan) vaihtoa kesken kandidaatintutkinnon suorittamisen on mahdollista hakea kaksi kertaa vuodessa, syksyllä lokakuun loppuun mennessä ja keväällä toukokuun loppuun mennessä. Kukin oppiaine/opintosuunta vastuuprofessorin johdolla esittää hakemusten perusteella dekaanin hyväksyttäväksi resurssitilanteensa mukaisen määrän opiskelijoita, ja dekaani tekee päätöksen hyväksyttävistä opiskelijoista. Haun tuloksesta ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Pääaineen (opintosuunnan) vaihdon kriteerit:

1.  Hakija on suorittanut halutun pääaineen (opintosuunnan) perusopinnot sekä lisäksi halutun pääaineen (opintosuunnan) aineopintoja vähintään 25 op vähintään hyvällä, mutta mielellään kiitettävällä opintomenestyksellä.
  2.  Yrityksen taloustieteiden pääaineisiin/ opintosuuntiin (johtaminen, markkinointi, laskentatoimi, viestinnän johtaminen) haettaessa hakijalla on suoritettuna tutkintoon vaadittavaa toista vierasta kieltä.
  3.  Pääaineen (opintosuunnan) vaihdossa huomioidaan opiskelijan jäljellä oleva opintoaika. Opintoajan tulee riittää puuttuvien opintojen suorittamiseen.
  4.  Tarvittaessa pääaineen (opintosuunnan) vaihtoa hakevat opiskelijat laitetaan paremmuusjärjestykseen suoritettujen halutun opintosuunnan opintojen opintomenestyksen ja laajuuden sekä yleisen opintomenestyksen perusteella.

Opintopäällikkö Niina Simanainen

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,

StudentLife

greypinstr