Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Pääaineen (opintosuunnan) vaihto maisterivaiheessa

Hakuaika 31.10.2017 mennessä

Pääaineen (opintosuunnan) vaihtoa voi hakea kesken kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittamista vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus perusteluineen toimitetaan sähköpostitse opintopäällikkö Niina Simanaiselle niina.j.simanainen(at)jyu.fi, syksyn 2017 haussa ti 31.10.2017 klo 16.00 mennessä. HUOM! Viestiin otsikoksi: Pääaineen vaihto/KTM.

Pääaineen (opintosuunnan) vaihtoa kesken maisterin tutkinnon suorittamisen on mahdollista hakea kaksi kertaa vuodessa, syksyllä lokakuun loppuun mennessä ja keväällä toukokuun loppuun mennessä. Kukin oppiaine/opintosuunta vastuuprofessorin johdolla esittää hakemusten perusteella dekaanin hyväksyttäväksi resurssitilanteensa mukaisen määrän opiskelijoita, ja dekaani tekee päätöksen hyväksyttävistä opiskelijoista. Haun tuloksesta ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Kauppakorkeakoulun kansainvälisiin maisteriohjelmiin ei voi hakea pääaineen vaihtoa. Niihin voi hakea ainoastaan vuosittain järjestettävän kv-maisteriohjelmien haun kautta. Kv-maisteriohjelmista ei voi hakea pääaineen vaihtoa kauppakorkeakoulun muihin pääaineisiin.

Pääaineen (opintosuunnan) vaihdon kriteerit:

1. Hakija on suorittanut halutun pääaineen (opintosuunnan) perusopinnot ja aineopinnot (min. 35 op) vähintään hyvällä, mutta mielellään kiitettävällä opintomenestyksellä.
  2.  Yrityksen taloustieteiden pääaineisiin/ opintosuuntiin (johtaminen, markkinointi, laskentatoimi, viestinnän johtaminen) haettaessa hakijalla on suoritettuna toista vierasta kieltä.
  3. Pääaineen (opintosuunnan) vaihdossa huomioidaan myös opiskelijan jäljellä oleva opintoaika. Opintoajan tulee riittää puuttuvien opintojen suorittamiseen.
  4. Tarvittaessa pääaineen (opintosuunnan) vaihtoa hakevat opiskelijat laitetaan paremmuusjärjestykseen suoritettujen halutun pääaineen (opintosuunnan) opintojen opintomenestyksen ja laajuuden sekä yleisen opintomenestyksen perusteella.

Opintopäällikkö Niina Simanainen

kuuluu seuraaviin kategorioihin: ,

StudentLife

greypinstr