Kemian laitos

Professori Mika Pettersson Suomen edustajaksi PCCP:n omistajaseurojen johtokuntaan

Pettersson Mika

Jyväskylän yliopiston kemian laitoksen professori Mika Pettersson on nimetty Suomen edustajaksi PCCP:n omistajaseurojen johtokuntaan. PCCP (Physical Chemistry Chemical Physics) on hyvin arvostettu (impact factor 4,4) fysikaalisen kemian tieteellinen aikakauslehti, jota julkaisee Royal Society of Chemistry. Lehden omistavat 19 pääasiassa eurooppalaista kansallista kemian seuraa mukaan lukien Suomalaisten Kemistien Seura (SKS). Jokaisesta omistajaseurasta on edustaja lehden johtokunnassa.

Arvostan henkilökohtaisesti nimitystä, joka on samalla tunnustus Jyväskylän yliopiston kemian alan tutkimukselle.” kertoo prof. Mika Pettersson.