Empiirinen musiikintutkimus

Jyväskylän yliopisto - University of Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto - University of Jyväskylä

  Humanistisen tiedekunnan tunnusväri     Musiikin laitos | Musiikkitieteellinen seura | Etnomusikologinen seura | Musiikkikampus

Jyväskylän yliopisto - University of Jyväskylä

         


SUOMEN MUSIIKINTUTKIJOIDEN 9. VALTAKUNNALLINEN SYMPOSIUM

Jyväskylän yliopistossa 17.-19. maaliskuuta 2005

Suomen musiikkitieteellinen seura ja Suomen etnomusikologinen seura järjestävät yhdeksännen Suomen musiikintutkijoiden symposiumin Jyväskylän yliopistossa 17.-19.3.2005. Paikallisista järjestelyistä vastaavat Jyväskylän yliopiston musiikin laitos ja Suomalainen musiikkikampus.

Symposiumin teema on Empiirinen musiikintutkimus; esitelmiä on 65 kappaletta. Lisäksi symposiumin yhteydessä järjestetään ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen musiikin alan tutkimus-, kehitys-, ja koulutustoimintaa käsittelevä paneelikeskustelu. Kutsuvierasesitelmän pitävät professori Eric Clarke (Sheffield University, Englanti), professori Anahid Kassabian (Fordham University, Yhdysvallat) ja dosentti Kjell Lemström (Helsingin yliopisto).

Ohjelma

>Ohjelmarunko, esitelmät ja aikataulut (4.2.2005)

Abstraktit

>Abstraktikirja (pdf-muodossa) (17.3.2005)

Symposium-julkaisu

Eerola, T. ja Toiviainen, P. (2005). Suomen musiikintutkijoiden symposiumin satoa. Jyväskylä: Musiikin laitos, Jyväskylän yliopisto.

  • pdf-tiedosto, 4.8 MB, ISBN: 951-39-2162-X, 190 s. Ilmaisen Adobe Acrobat -lukijan voit hakea täältä.

Symposiumpaikka

Lisätietoa

  • Prof. Petri Toiviainen (puh. 014 260 1353, ptoiviai[at-merkki]jyu.fi)

Huom.
Korvaa [at-merkki] -teksti @ -merkillä lähettäessäsi sähköpostia. Tämä operaatio on tarkoitettu harhauttamaan roskapostia.