Lasten ja nuorten yliopisto

Banneri

Kesällä 2017 järjestettiin ennätykselliset neljä leiriä! Historian ja etnologian laitoksen Niksejä ja Riimejä 100-vuotiaasta Suomesta -leiri järjestettiin sekä Jyväskylässä että Laukaassa. Agenttiseikkailu -päiväleirillä leiriläiset pääsivät kehittämään agentin työssä tarvittavaa ketteryyttä, sekä rakentamaan agentille hyödyllisiä työkaluja. Tarinoita Seminaarinmäeltä -elokuvaleirin ensi-iltaan osallistui huimat 60 katsojaa!

Kuvassa Jyväskylän Niksejä ja Riimejä -leiriläiset ohjaajineen.

Tervetuloa lasten ja nuorten yliopistoon

Ilmoituksia ja huomioita

 • 15.8.2017 Iloista syksyn alkua uusille ja vanhoille koululaisille! Ilmoittautuminen syysloman Mysteerileirille 17.-19.10.2017 on avattu, ja lisätietoja leiristä päivitetty! Muista myös ilmoittautua englannin kielikerhoihin - näihin ilmoittautuminen päättyy 3.9.! Linkit löytyvät sivupalkista.
 • 21.6.2017 Ilmoittautuminen ensi syksyn englannin kielikerhoihin on nyt avattu! Kerhot pyörivät viikoilla 37-47, poislukien syyslomaviikko 42. Kerhoja on kaksi: 6-7 -vuotiaille sekä 8-11 -vuotiaille. Ensimmäiset ilmoittautujat ovat jo ehtineet kurssille - toimi siis nopeasti!
 • 19.6.2017 Kiitos kaikille kesän leireille osallistuneille - niin ohjaajille kuin leiriläisillekin! Palautetta sekä toiveita tai muita terveisiä voi lähettää meille sähköpostitse.
 • 11.4.2017 Ilmoittautuminen syksyn Kuvasta valoon - valokuvauskursseille on avautunut. Luvassa peruskurssi syyskuussa sekä kahden lauantain jatkokurssit elo- ja lokakuussa. Ilmoittautumislinkit löytyvät sivupalkista!

Mikä Lasten ja nuorten yliopisto?

Maailmassa riittää ihmettelemistä ja tutkimista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten yliopisto tarjoaa mahdollisuuden tututusta Jyväskylän yliopistossa toimiviin tieteenaloihin. Kurssit, leirit ja työpajat innostavat tutustumaan rohkeasti tieteen, taiteen ja tutkimuksen maailmaan. Tiedettä tehdään yhdessä yliopiston henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa tutkien, arvioiden, ihmetellen, innostuen ja itse kokeillen.

Mukaan ovat tervetulleita eri-ikäiset lapset ja nuoret sekä heidän perheensä ympäri vuoden! Meidät löytää myös Facebookista.

 

Lasten yliopistotoiminnassa mukana

 

 

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA 

Syksyllä 2017

Ennakkotietoa Keväälle 2018

 • Animaatio- ja videokurssi
 • Tiedekerho
 • Pääsiäispajat
 • Valokuvauskurssit

  Yhteystiedot

  Kysymyksiä? Toiveita, tarpeita tai ideoita? Ota yhteyttä!

  Joanna Mäki-Valkama
  Lasten ja nuorten yliopistotoiminnan koordinaattori
  HuK
  joanna.k.maki-valkama@jyu.fi

  Toimintaa järjestävien tahojen yhteystietoja

   

  Tapahtuma-arkisto