Lasten ja nuorten yliopisto

Banneri

Kuvasta valoon -kursseilla opetellaan perusasioita kameran säädöistä, valonkäytöstä, rajaamisesta ja sommittelusta, sekä kehitetään uusia ja jännittäviä tapoja katsoa ympäristöä keskittymällä luovuuteen ja leikkiin. Kuvaamisen lisäksi ryhmäläiset pääsevät halutessaan osallistumaan toistensa kuviin, pääsevät tulkitsemaan muiden kurssilaisten kuvia ja saavat kuvistaan palautetta taidekeskusteluissa. Perus- sekä jatkokursseja on ohjelmistossamme ympäri vuoden.

Kuvasta valoon -valokuvakurssin 25.3-1.4. satoa, kuva ©Anni Kaipainen

Tervetuloa lasten ja nuorten yliopistoon

Ilmoituksia ja huomioita

 • 11.4.2017 Ilmoittautuminen syksyn Kuvasta valoon - valokuvauskursseille on avautunut. Luvassa peruskurssi syyskuussa sekä kahden lauantain jatkokurssit elo- ja lokakuussa. Ilmoittautumislinkit löytyvät sivupalkista!
 • 28.3.2017 Kesän Niksejä ja riimejä 100 -vuotiaasta Suomesta -leireille mahtuu vielä! Leirit järjestetään osana Suomi100 -ohjelmaa Jyväskylässä viikolla 23 ja Laukassa viikolla 24. Varsinkin Laukaan leirille mahtuu hyvin - vinkkaa siis kavereillekin!

Mikä Lasten ja nuorten yliopisto?

Maailmassa riittää ihmettelemistä ja tutkimista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten yliopisto tarjoaa mahdollisuuden tututusta Jyväskylän yliopistossa toimiviin tieteenaloihin. Kurssit, leirit ja työpajat innostavat tutustumaan rohkeasti tieteen, taiteen ja tutkimuksen maailmaan. Tiedettä tehdään yhdessä yliopiston henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa tutkien, arvioiden, ihmetellen, innostuen ja itse kokeillen.

Mukaan ovat tervetulleita eri-ikäiset lapset ja nuoret sekä heidän perheensä ympäri vuoden! Meidät löytää myös Facebookista.

 

Lasten yliopistotoiminnassa mukana

 

 

Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA 

Kesällä 2017

Ennakkotietoa syksylle 2017

  Yhteystiedot

  Kysymyksiä? Toiveita, tarpeita tai ideoita? Ota yhteyttä!

  Joanna Mäki-Valkama
  Lasten ja nuorten yliopistotoiminnan koordinaattori
  HuK
  joanna.k.maki-valkama@jyu.fi

  Toimintaa järjestävien tahojen yhteystietoja

   

  Tapahtuma-arkisto