Yliopistopaino

Scanjobs-kansioiden siivous 1.4.2018 mennessä

Print it -palvelussa toimivan skannaustoiminnon levytila on täyttymässä. Toivomme käyttäjiltä pikaisia toimia.

Yliopiston (Print it) tulostus- kopiointi- ja skannauspalvelussa tiedostoille varattu levytila on täyttymässä. Scanjobs-kansiosta tullaan keskitetysti poistamaan kaikkien käyttäjien pvm 1.1.2017 vanhemmat tiedostot. Tämän vuoksi käyttäjiä pyydetään tallentamaan mahdolliset säilytystä tarvitsevat tiedostonsa omiin työkansioihin. Scanjobs-kansio ei ole tarkoitettu skannattujen tiedostojen varastointiin vaan se on lähinnä väliasema.

Keskitetty poisto tehdään ensimmäisen kerran 1.4.2018. Jatkossa siivoustoimenpide tehdään aina vuodenvaihteessa siten että kaikki yhtä (1) vuotta vanhemmat tiedostot poistetaan.

Lisätietoja: Yliopistopaino, Print it -palvelu printmaster@jyu.fi

yopaino-varipalkki-small.jpg

Käyntiosoite:
Cygnaeuksenkatu 3

Avoinna: Ma - pe 8:00 - 16:00

Postiosoite:

FI-40014 Jyväskylän
yliopisto

Asiakaspalvelu: puh. 040 805 3654

Painotuotanto ja tarjouspyynnöt (Print production and offers):
paino@jyu.fi

* * * * * * * * * * * * * *