Yliopistopaino

Digitointipalvelu

Klikkaa kuvaa avataksesi esitteen

Digitointi2.jpg

 

Hyvä asiakas!

Kun teette tilausta digitointipalvelua varten, kannattaa huomioida muutamia tärkeitä seikkoja. Alla olevan linkin takaa löytyy pdf-muotoinen tilauslappu, jonka voitte tulostaa ja sen jälkeen täyttää. Lomakkeella haluamme tietää mm. tallennustavoista, tiedostomuodoista, alkuperäisen materiaalin käsittelytavoista, jne. Kääntöpuolelta löytyy myös huomioita tekijäoikeuksiin. Lisätietoihin kannattaa laittaa laajemmasti tietoa. Tilauslomake toimii samalla muistilistana, että mitä asioita pitää ottaa huomioon tilausta tehdessä.

Erityisen tärkeää meille toimitettavissa materiaaleissa on se, että alkuperäiset on lajiteltu omiin eriinsä/laatikoihin. Teemoina: sisäilmaongelmaiset, tietoturva tai tavallista puhdasta materiaalia. Painolla on antaa merkintöjä varten tarroja, joilla esim. laatikot on kätevä merkata. Nipuista kannattaa poistaa myös Post it -huomiolaput, klemmarit ja muut ylimääräiset osiot.

Kun materiaalit on lajiteltu selkeästi ja ne on helppo skannata, niin kustannuksetkin työstä ovat selvästi edullisemmat. Monesti suurin työ skannaajalle syntyy materiaalien järjestelystä ja niiden selvitystyöstä.

Avaa tästä tilauslomake digitointipalveluun.

Yhteystiedot

yopaino-varipalkki-small.jpg

 

Käyntiosoite:
Cygnaeuksenkatu 3

Avoinna: Ma - pe 8:00 - 16:00

Postiosoite:
PL 35

FI-40014 Jyväskylän
yliopisto

Asiakaspalvelu: puh. 040 805 3654

Painotuotanto ja tarjouspyynnöt (Print production and offers): 
paino@jyu.fi

* * * * * * * * * * * * * *

Print it -kopio- ja tulostuspalvelun tukitiedot
(JY:n henkilökunta ja opiskelijat):
printmaster@jyu.fi

puh. 050 441 4030 (vain tuki)
(ma-pe 08.00 - 16.00)