Yliopistopaino

Yliopistopaino on opiskelijaa varten

 

 

Jyväskylän yliopistopaino on osa yliopistoa ja toimii liikelaitosperiaatteella. Toteutamme monipuolisesti erilaisia paino- ja tulostustöitä ja olemme erikoistuneet digitaaliseen painotekniikkaan. Palvelemme avoimesti myös yliopiston ulkopuolisia asiakkaita.

Palvelumme opiskelijalle kattavat kaikki kopio-, tulostus- ja painatustarpeet opiskelujen aloittamisesta valmistumiseen saakka. Print it -palvelumme mahdollistaa opiskelijalle edistyksellisen ja joustavan tavan hoitaa tarvittavat kopioinnit, tulostukset ja skannaukset - myös värillisinä. Luentomonistepalvelustamme opiskelija voi hankkia tarvittavat opintomateriaalit. Valmistumisen koittaessa tarjoamme korkealaatuiset ja tyylikkäät Pro Gradu -kansitukset painatuksineen. Muita palveluja ja tuotteita ovat esimerkiksi ainejärjestöjen lehdet ja opiskelijatapahtumien materiaalit, kuten flyerit, esitteet, julisteet, jne. Lisää tuotteitamme.

Yhä useammat asiakkaamme arvostavat kestävää kehitystä edistäviä ympäristötekoja. Siksi meille on tärkeää jalostaa palvelukokonaisuuttamme vihreällä asenteella. Samalla tuotamme palveluillamme lisäarvoa yliopistolle ja opiskelijoille. Meille myönnetyt sertifikaatit, ISO 9001:2000 (pdf) -laatujärjestelmä ja ISO 14001:2004 (pdf) -ympäristöjärjestelmä, ovat tämän päivän tärkeitä apuvälineitämme. Saat siis meiltä yliopistoasiakkaana materiaaleja, tuotteita ja palveluja, joiden ympäristövaikutukset on varmennettu. Tervetuloa asioimaan kanssamme - tehdään yhdessä ympäristötekoja.

Yhteystiedot

yopaino-varipalkki-small.jpg

 

Käyntiosoite:
Cygnaeuksenkatu 3

Avoinna: Ma - pe 8:00 - 16:00

Postiosoite:
PL 35

FI-40014 Jyväskylän
yliopisto

Asiakaspalvelu: puh. 040 805 3654

Painotuotanto ja tarjouspyynnöt (Print production and offers): 
paino@jyu.fi

* * * * * * * * * * * * * *

Print it -kopio- ja tulostuspalvelun tukitiedot
(JY:n henkilökunta ja opiskelijat):
printmaster@jyu.fi

puh. 050 441 4030 (vain tuki)
(ma-pe 08.00 - 16.00)