Yliopistopaino

Paino- ja tulostuspalveluita monipuolisesti

yritys

 

Jyväskylän yliopistopaino on liikelaitosperiaatteella toimiva painotalo ja samalla osa yliopistoa. Monipuoliset palvelumme ovat vapaasti avoimet kaikille - myös sinulle. Toteutamme monipuolisesti erilaisia paino- ja tulostustöitä ja olemme erikoistuneet digitaaliseen painotekniikkaan. Asiakkaitamme ovat yliopiston lisäksi: yritykset, oppilaitokset, julkishallinnon yksiköt, yhteisöt, opiskelijat, yhdistykset, yksityiset henkilöt, jne.

Nykyaikaista painotoimintaamme ohjaavat suomalaiseen sivistykseen, sekä opetukseen ja tutkimukseen liittyvät arvot ja perinteet. Ne saivat alkunsa 1600-luvulla yliopiston perustaessa Turkuun Suomen ensimmäisen kirjapainon.

Yhä useammat asiakkaamme arvostavat kestävää kehitystä edistäviä ympäristötekoja. Siksi meille on tärkeää jalostaa palvelukokonaisuuttamme vihreällä asenteella. Samalla tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme. Meille myönnetyt sertifikaatit, ISO 9001:2000 -laatujärjestelmä ja ISO 14001:2004 -ympäristöjärjestelmä, ovat tämän päivän tärkeitä apuvälineitämme. Saat siis meiltä materiaaleja, tuotteita ja palveluja, joiden ympäristövaikutukset on varmennettu.

Tervetuloa asioimaan ympäristöystävälliseen digipainoomme - tehdään yhdessä pieniä ympäristötekoja.

Yhteystiedot

yopaino-varipalkki-small.jpg

 

Käyntiosoite:
Cygnaeuksenkatu 3

Avoinna: Ma - pe 8:00 - 16:00

Postiosoite:
PL 35

FI-40014 Jyväskylän
yliopisto

Asiakaspalvelu: puh. 040 805 3654

Painotuotanto ja tarjouspyynnöt (Print production and offers): 
paino@jyu.fi

* * * * * * * * * * * * * *

Print it -kopio- ja tulostuspalvelun tukitiedot
(JY:n henkilökunta ja opiskelijat):
printmaster@jyu.fi

puh. 050 441 4030 (vain tuki)
(ma-pe 08.00 - 16.00)