03.05.2018

Opiskelijablogissa tuleva luonnontieteilijä tutustui iltapäivän luon­non­tie­tei­den maa­ilmaan!

Ähtärin Yhteiskoulun kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaiset olivat vierailemassa tiedekunnassamme huhtikuussa 2018. Myös samaan aikaan TETissä ollut tuleva opiskelijamme Mira pääsi iltapäivän ajan tutustumaan luonnontieteiden maailmaan yliopisto-opiskelijoiden, tutkijoiden tai opettajien opastuksella.

Lue Miran päivästä tiedekunnan Opiskelijablogista "Il­ta­päi­vä tutustuen luon­non­tie­tei­den maa­ilmaan"

Tutustu tiedekunnan Opiskelijablogiin, jossa tiedekunnan omat opiskelijat, alumnit ja kv-opiskelijat kertovat rennolla ja realistisella otteella luonnontieteiden ja matematiikan opiskelusta, opiskelijaelämästä ja arjestaan Jyväskylän yliopistossa.