17.05.2018

Opiskelija Katri Korpela on löytänyt huikean yliopistoyhteisön, johon kuuluu opiskelijoiden lisäksi tiiviisti myös yliopistomme henkilökunta

Solu- ja molekyylibiologian opiskelija Katri Korpela kertoo tiedekunnan Opiskelijablogissa, että opintojen lisäksi yliopistossa työskentely on opettanut arvostamaan myös sitä työtä, mitä ei itse suorita. Muidenkin kuin oman työn tärkeyden ymmärtäminen on usein edellytys saumattomalle yhteistyölle; yhteistyötä kun tehdään harvemmin ainoastaan oman alan osaajien kesken. Lue Katrin blogikirjoitus "Na­no­tie­de­kes­kuk­sel­ta T-ra­ken­nuk­sel­le ja ta­kai­sin"

Tutustu tiedekunnan Opiskelijablogiin, jossa tiedekunnan omat opiskelijat, alumnit ja kv-opiskelijat kertovat rennolla ja realistisella otteella luonnontieteiden ja matematiikan opiskelusta, opiskelijaelämästä ja arjestaan Jyväskylän yliopistossa.