28.11.2018

Jatko-opinnot kasvattivat vuorovaikutustaitoja, itsevarmuutta, ongelmanratkaisutaitoja, järjestelmällisyyttä ja tieodonhakua, kertoo alumnimme Olli Herranen.

Nanotieteistä valmistunut Olli Herranen toimii nykyisin optiikan valmistuksen asiantuntijana Millog Oy:ssä. Hänen työnsä on monipuolista, ratkaisukeskeistä ja vaihtelevaa. Hän jakaa oman uratarinansa ja neuvoo nykyisiä ja tulevia opiskelijoita miettimään sivuaineita tarkkaan oman työllistymisen näkökulmasta, jos tavoitteena on työllistyä yksityiselle sektorille.

Tiedekunnastamme valmistuneet alumnit jakavat omia urapolkujaan ja antavat vinkkejä niin opiskeluun, opiskelijaelämään kuin työllistymiseenkin liittyen. Alumnien uratarinoista saat pilkahduksen siitä, miten luonnontieteilijät ja matemaatikot ovat sijoittuneet työelämässä.