18.04.2018

Bio- ja ympäristötieteissä tapahtuu!

Keskitymme tutkimukseen ja opetukseen, mutta olemme paljon muutakin. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapahtumiimme!

Palvelut ja yhteistyö

Haluaisitko tutustua Jyväskylän yliopiston biologian ja ympäristötieteiden laitokseen? Oletko kiinnostunut tutkijan työstä, opiskelijalaboratorioista vai tutkimuslaitteista? Toivotamme opiskelijat, yritykset ja vierailijat tervetulleiksi tutustumaan monipuoliseen ja käytännönläheiseen toimintaamme. Lisätietoja ja toiveita voi tiedustella Anna Liisa Kotirannalta.

Seminaarit ja väitökset

Tervetuloa bio- ja ympäristötieteiden seminaareihin ja väitöstilaisuuksiin tutustumaan alan uusimpaan tutkimustietoon! Viikottain järjestetään biologian ja ympäristötieteiden alan seminaareja, joissa opiskelijoilla, tutkijoilla ja tutkimusyhteistyökumppaneilla on mahdollisuuden esitellä omaa tutkimustaan ja saada kokemusta tieteellisten esitysten pitämisestä. Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät englanninkieliseltä sivustolta.