27.04.2018

Fysiikassa tapahtuu!

Keskitymme tutkimukseen ja opetukseen, mutta olemme paljon muutakin. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme ja tapahtumiimme!

Palvelut ja yhteistyö

Haluaisitko tutustua Jyväskylän yliopiston fysiikan laitokseen? Oletko kiinnostunut tutkijan työstä, opiskelijalaboratorioista vai tutkimuslaitteista? Toivotamme opiskelijat, yritykset ja vierailijat tervetulleiksi tutustumaan poikkitieteelliseen tutkimuskeskukseen! Lisätietoja ja toiveita voi tiedustella Minttu Haapaniemeltä

Asiantuntijapalvelut

Tutkijamme, opettajamme ja opiskelijamme tekevät monitahoista yhteistyötä yhteiskunnan eri sektorien kanssa tarjoten kattavaa ja monipuolista luonnontieteellistä asiantuntemusta. Sinulla on mahdollisuus pyytää opiskelijoitamme harjoittelijoiksi tai tekemään erilaisia projekteja tai opinnäytteitä. Jos mieltäsi askarruttaako jokin tieteellinen kysymys, on sinulla myös mahdollisuus kysyä, mitä vain luonnosta tai tieteestä parhaalta mahdolliselta asiantuntijalta. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihin osoitteessa.

Seminaarit ja väitökset

Tervetuloa fysiikan laitoksen seminaareihin ja väitöstilaisuuksiin tutustumaan alan uusimpaan tutkimustietoon! Viikottain järjestetään fysiikan alan seminaareja, joissa opiskelijoilla, tutkijoilla tai tutkimusyhteistyökumppaneilla on mahdollisuuden esitellä omaa tutkimustaan ja saada kokemusta tieteellisten esitysten pitämisestä. Tarkemmat tiedot ja aikataulut löydät englanninkieliseltä sivustolta.

Vuo­si­ker­to­muk­set

Fysiikan laitoksen toiminta on kuvattu vuosittain laitoksen toimintakertomuksissa "JYFL Annual Reports" jo vuodesta 1976 lähtien. Vuosiraportit kuvastavat kunkin vuoden tärkeimpiä saavutuksia ja tapahtumia.

Fysiikan laitoksen uutiskirjeet