07.02.2018

Solitoni 5.2.2018

In English

Highlights

Annual Report 2017: It's time to compile last year's annual report. This year the report will be compiled directly to an online draft, using a straightforward procedure: start by watching this four-minute video. Deadline is in two weeks, on Monday 19. February. For questions, ask Pekka Koskinen. Annual report editorial board (Pekka, Timo, and Markku).

Tilastoja laitokselta 2017

  • 30 maisteria, 35 kandia ja 11 tohtoria
  • 291 julkaisua
  • 224 puhetta, 52 posteria
  • 277 vierailijaa, jotka tekivät yhteensä 377 visiittiä laitokselle
  • 349 henkilökunnan ulkomaanmatkaa

Tohtoriopintojen opetussuunnitelma 2017-2020. Vanhojen vaatimusten (60 op) mukaan voi valmistua heinäkuuhun 2020 asti. Uuteen opetussuunnitelmaan (40 op) saatiin pieni täsmennys pakollisen tutkimusosaamisen vaatimuksen suhteen - vaatimuksena on vähintään 1 op tutkimusetiikkaa. Sen voi suorittaa esimerkiksi tällä tutkimusetiikan kurssilla. (Yhden op:n laajuiselle osuudelle voi ilmoittautua vaikka kurssi näyttääkin olevan täynnä.) 

Kuukausi fysiikalla toteutuu tänä vuonna ajalla 4.-29.6.2018. Entinen diili lukiolaisista ja harjoittelijoista pätee. Ilmoita Mintulle, jos olet halukas ottamaan osaa lukiolaisprojektiin. 

JYUn strategiatyö ja visio 2030. Työ käynnistyy nykytila -Pop Upeilla viikoilla 7 ja 8. Voit osallistua mm. fysiikan laitoksen aulassa 20.-21.2.  Käy kertomassa, mikä meillä on hyvin, mitä sinä haluaisit säilyttää, tai mitä haluaisit muuttaa jos se olisi mahdollista. 

Matka-asiaa.

  • Uutena asiana: Matkapyyntö. Matkapyynnön hyväksymistä varten merkkaathan matkapyynnölle huomautuskenttään projektinumeron, mistä kulut on tarkoitus maksaa ja/tai kenen kanssa kuluista on sovittu. Projektilistaus löytyy laitoksen intrasta.
  • Kertausta: Matkalasku. Laskun käsittelyä nopeuttaa ja sujuvoittaa, mikäli skannaat kuitit ja liput ja liität ne yhtenä pdf-tiedostona SAP Traveliin. (On myös mahdollista lähettää ne sisäisellä postilla osoitteeseen Eeva Partanen, T-rak.)
  • Kertausta: Matkalaskulle tulee myös liittää: konferenssi-/workshop -ohjelma, tutkimusvierailuista organisaatio ja yhteistyökumppanin nimi/nimet sekä kokouksista ohjelma ja/tai esim. sähköpostikokouskutsu, mistä näkyy aika, paikka ja osallistujat jos mahdollista. 

Tapahtumia

Tärkeitä hakuja

Tiedotettavaa seuraavaan Solitoniin? Sähköpostia Mintulle