31.01.2019

Valmennuskirjeet

Tällä sivulla on fysiikkakilpailuihin 2018-2019 liittyvät valmennuskirjeet. Kirjeet lähetetään MAOLin alkukilpailuissa menestyneille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan valmennukseen etkä päässyt osallistumaan alkukilpailuun, voit päästä mukaan valmennukseen lähettämällä ratkaisusi valmennuskirjeisiin suoraan kirjeessä mainittuun osoitteeseen.

Jos et päässyt osallistumaan alkukilpailuun, ota myös yhteyttä Heikki Mäntysaareen (heikki.mantysaari(at)jyu.fi) ja ilmoita kiinnostuksestasi. Tallinnan kilpailuun valmentava kirje ja olympiajoukkueen valmennuskirje julkaistaan myöhemmin.

Kirjeet

Valmennukseen osallistuminen

Valmennusryhmä kutsuu valmennukseen MAOLin valtakunnallisessa fysiikkakilpailussa menestyneitä opiskelijoita. Mukaan pääsee myös ottamalla sähköpostitse yhteyttä valmennusryhmän koordinaattoriin ja ilmoittautumalla kiinnostuneeksi.

Valmennuskirjeiden ratkaisut palautetaan postitse tai sähköpostitse kirjeessä mainittuun osoitteeseen annettuun päivämäärään mennessä. Valmennuskirjeet eivät ole koe, joten on sallittua (ja kannustettua) keskustella tehtävistä kavereiden, opettajien yms. kanssa. Muista mainita palautuksen yhteydessä yhteystietosi, eli

  • Nimi
  • Kotiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Kotiosoite tarvitaan vastausten palauttamista varten ja puhelinnumero mahdollista kiireellistä yhteydenottoa varten joukkuetta/leiriläisiä valittaessa.

Valmennukseen liittyvistä asioista tiedotetaan sähköpostiste, joten seuraa postiasi säännöllisesti koko valmennuksen ajan!